104 euro korting ontvangen bij UnitedConsumers?

104 euro korting ontvangen bij UnitedConsumersWilt u graag 104 euro korting ontvangen bij UnitedConsumers? Dan kunt u gebruikmaken van de handige energievergelijker. Tijdens het vergelijken kunt u ook andere deals bekijken. Op basis van uw postcode + huisnummer en verbruik berekent u namelijk welke aanbieder het voordeligste is. Mogelijk is dat dit energiecontract, maar mogelijk is er ook een andere aanbieder die voordeliger is. Middels een goede energievergelijking staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

UnitedConsumers is een consumentencollectief

UnitedConsumers noemt zichzelf geen energieleverancier, maar kan worden gezien als een consumentencollectief. Naast voordelige energie, kunt u hier bijvoorbeeld ook terecht voor uw zorgverzekering, maar ook voor een gsm-abonnement, brandstof en/of een autoverzekering. Als slogan heeft het bedrijf ‘meer overhouden voor een leuker leven’ én dat belooft in ieder al veel goeds. Uiteraard kunt u zelf uw energiekosten berekenen via onze vergelijkingstool om na te gaan of dit ook een geschikte deal is voor u.

Vaste energietarieven

Deze energieleverancier hanteert vaste energietarieven bij dit eenjarige contract. Dit betekent dat de energieprijzen niet wijzigen gedurende de looptijd van het energiecontract. Wel verandert dit na de looptijd: het wordt dan omgezet naar variabele tarieven. Het is dan raadzaam om wederom de overstap te maken. Uiteraard kunt u dan nogmaals terecht op onze website voor een energievergelijking. Dat werkt weer exact hetzelfde: u voert uw actuele verbruik en uw postcode + huisnummer in en op basis daarvan wordt berekend welke aanbieder het voordeligste is. Zo bespaart u ieder jaar opnieuw.

Wat zijn de voordelen van een overstap?

Overstappen van energieleverancier is zeker een goede keuze. Zo kunt u bij dit contract 104 euro korting ontvangen. Bij andere contracten krijgt u misschien zelfs een nog hogere welkomstkorting. Dat kunt u uiteraard zelf berekenen in onze energievergelijker op basis van uw verbruik en postcode + huisnummer. De voordelen van een overstap zijn als volgt:

  • Als u wilt overstappen, hoeft u alleen maar uw adresgegevens en energieverbruik in te voeren. Op basis daarvan berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan;
  • Overstappen van energieleverancier duurt slechts enkele minuten;
  • U profiteert altijd van de gratis overstapservice, wat inhoudt dat u uw oude contract niet hoeft op te zeggen. Dit betekent dat u dus ook geen opzegbrief hoeft te schrijven;
  • Bij een vast energiecontract, zoals deze energiedeal, profiteert u van vaste energietarieven. U bent er daardoor van verzekerd dat de energietarieven gedurende de looptijd van het contract niet wijzigen;
  • Na een jaar kunt u weer overstappen en wederom profiteren van een welkomstkorting.

Wilt u 104 euro korting ontvangen bij UnitedConsumers?

Wilt u graag 104 euro korting ontvangen bij UnitedConsumers? Dan kunt u gemakkelijk online overstappen via ons handige vergelijkingssysteem. Wel is het altijd belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende voorwaarden van een energieleverancier. Voor het gemak zetten wij de voorwaarden voor u op een rij:

  • Het kortingsbedrag wordt verrekend op uw jaarafrekening. Dat houdt dus in dat u dit bedrag niet op uw rekening ontvangt, maar dit wordt als korting verrekend;
  • Als u wilt profiteren van deze energiedeal, zult u minimaal twaalf maanden klant moeten blijven bij de energieleverancier;
  • Na een jaar worden de vaste energietarieven omgezet naar variabele tarieven. Houd er rekening mee dat de tarieven dan hoger worden. Het is dan raadzaam om wederom de overstap te zetten.

Toch liever een cadeau ontvangen?

104 euro korting ontvangen bij UnitedConsumers is natuurlijk erg prettig. Echter kunt u ook kiezen voor energie met welkomstcadeau als u dit liever heeft. Daarmee krijgt u wél een fysiek cadeau in huis. Er zijn talloze leuke energie aanbiedingen waar u uit kunt kiezen. De cadeaus lopen uiteen van airfryers tot cadeaubonnen. Een leuk alternatief voor cashback energie, waarbij u dus wel een fysiek product in huis ontvangt.

Energie vergelijken?

U kunt hier direct beginnen met energie vergelijken. Hiervoor is het, zoals gezegd, erg belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert. Op basis van deze data berekent het systeem immers welke aanbieder het voordeligste is. Overstappen duurt slechts enkele minuutjes.

Plaats een reactie