130 euro korting bij Nuon ontvangen?

130 euro korting bij Nuon ontvangenWilt u graag 130 euro korting bij Nuon ontvangen? Dan kunt u via onze energievergelijker berekenen of deze deal bij u past. Hiervoor is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert. Op basis daarvan berekent het systeem welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Mogelijk kunt u dus 130 euro korting bij Nuon ontvangen, maar misschien is er ook wel een betere deal voor u. Start met vergelijken en bereken het zelf.

Over Nuon

Nuon behoort tot een van de vier traditionele energiebedrijven in Nederland. De andere drie zijn Essent, Delta Energie en Eneco. Voor 2004 kende wij nog geen vrije energiemarkt en had u altijd een van deze vier energieleveranciers. Om onder andere die reden zijn deze energiemaatschappijen ook nog erg groot. Er zijn nog steeds ontzettend veel huishoudens die kiezen voor deze energieleverancier. 130 euro korting bij Nuon ontvangen is natuurlijk ook wel erg interessant en daarom kunt u ook berekenen of dit in uw geval ook voordelig is.

Gratis overstappen met de overstapservice

Wilt u graag 130 euro korting bij Nuon ontvangen? Dan kunt u gratis overstappen middels de overstapservice. U hoeft uw oude contract dan niet op te zeggen, want dit wordt namelijk door Nuon gedaan. In feite hoeft u dus ook alleen maar uw gegevens door te voeren. De overstap wordt verder voor u geregeld. Tijdens een overstap komt u nooit zonder stroom en gas te zitten.

Voordelen van deze cashback actie

Wilt u graag kiezen voor deze cashback actie? Dan profiteert u van verscheidene voordelen. Voor het gemak hebben wij deze hieronder opgesomd:

  • 130 euro korting bij Nuon ontvangen (wordt verrekend op uw jaarafrekening);
  • U kunt zelf uw energiebron uitkiezen;
  • 14 dagen bedenktijd nadat u uw bevestiging heeft ontvangen;
  • Gratis overstapservice, wat inhoudt dat Nuon uw contract opzegt.

Wanneer kan ik overstappen?

Wilt u graag 130 euro korting bij Nuon ontvangen? Dan is het belangrijk dat u uw huidige contract naloopt. Hierop staat namelijk omschreven wanneer deze afloopt. Loopt deze binnen een periode van zes weken af of is deze inmiddels verlopen? Dan kunt u met een gerust hart overstappen. Loopt uw contract nog langer door? Dan activeert Nuon uw nieuwe contract pas zodra u kunt overstappen. U dient minimaal een jaar lang klant te zijn bij deze energieleverancier om te kunnen profiteren van de welkomstkorting.

Goed om te weten

130 euro korting bij Nuon ontvangen is natuurlijk erg fijn. Toch is het ook erg belangrijk om na te gaan wat de voorwaarden zijn. Voor het gemak hebben wij deze daarom hieronder genoteerd. Uiteraard vindt u alle voorwaarden ook altijd terug op de website van de energieleverancier:

  • U ontvangt uw kortingsbedrag op uw jaarafrekening. In feite betekent cashback energie daarmee een korting op uw energierekening. U ontvangt het bedrag dus niet van tevoren op uw bankrekening;
  • Om te kunnen profiteren van deze energiedeal, dient u minimaal een jaar lang klant te blijven bij Nuon. Stapt u toch eerder over? Dan vervalt de korting;
  • De energietarieven staan voor dit jaar vast. Loopt uw contract echter af? Dan betekent dit dat zowel uw energiecontract als de tarieven worden omgezet naar variabel. Vaak is het op dat moment weer handig om over te stappen. Uiteraard kunt u dan weer terecht op onze website;
  • Kiest u liever voor energie met welkomstcadeau? Dan kunt u onze andere energie aanbiedingen bekijken. Zo kunt u bij deze energieleverancier ook kiezen voor een XL welkomstcadeau in plaats van een geldbedrag.

Overstappen?

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan kunt u energie vergelijken via onze website. Uiteraard vindt u de bovenstaande deal terug, maar ook kunt u andere energieleveranciers vergelijken. Goed vergelijken is een absolute must, want juist daarmee kunt u namelijk berekenen welke aanbieder écht bij u past. Voor het gemak staat de goedkoopste energiemaatschappij bovenaan. Zo hoeft u niet langer te filteren en betaalt u veel minder voor uw energie-rekening.

Plaats een reactie