150 euro korting bij eenjarig Eneco energiecontract

150 euro korting bij eenjarig Eneco energiecontractWilt u graag overstappen naar een nieuwe energieleverancier? Bespaar nu 150 euro en kies voor een Eneco energiecontract. Bij dit energiecontract profiteert u een jaar lang van vaste tarieven en komt u daarmee niet voor verrassingen te staan. Gebruik onze energievergelijker en profiteer direct van 150 euro korting bij een eenjarig Eneco energiecontract.

Waarom kiezen voor Eneco?

Eneco is een grote energieleverancier in Nederland. Het bedrijf heeft meer dan 7.000 medewerkers en zorgt daarmee voor veel betrouwbaarheid. Het bedrijf investeert in verscheidene duurzame projecten, waaronder windparken op land en zee, in zonneprojecten en in biomassacentrales. Overigens levert deze energieleverancier niet alleen in Nederland, maar ook in België, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

100% groene stroom

Als u kiest voor dit eenjarige Eneco energiecontract, profiteert u van 150 euro korting. De energieleverancier noemt dit de zogeheten garantieprijs, waarbij u geniet van vaste energietarieven gedurende het contract. Wat ook erg fijn is, is dat het groene energie betreft. Eneco levert namelijk windenergie uit Europa.

Voordelen van deze energiedeal

Kiest u voor 150 euro korting bij een eenjarig Eneco energiecontract? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • U ontvangt een handige bevestiging per e-mail met alle ingevoerde gegevens;
 • Na uw overstap heeft u altijd nog 14 dagen bedenktijd;
 • De overstap wordt voor u geregeld;
 • Groene stroom;
 • Vaste energietarieven gedurende de looptijd;
 • Een jaarcontract.

Bij dit energiecontract ontvangt u 150 euro korting. Dit noemt men ook wel cashback energie. Als alternatief daarvoor kunt u ook kiezen voor energie met welkomstcadeau. Hierbij ontvangt u namelijk een aantrekkelijk cadeau, waaronder een weekendje weg, een cadeaubon of soms zelfs een gratis console. Soms krijgt u deze grote cadeaus al bij eenjarige contracten.

Belangrijke informatie

Wilt u graag kiezen voor 150 euro korting bij een eenjarig Eneco energiecontract? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende voorwaarden en actietarieven. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste informatie:

 • U ontvangt alleen 150 euro korting bij dit contract indien u minimaal een jaar klant blijft bij de energieleverancier;
 • Het maandelijkse termijnbedrag dient te worden voldaan middels automatische incasso;
 • Raadpleeg altijd onze energievergelijker om te kijken welke energieleverancier het voordeligste is. Op basis van uw postcode + huisnummer en verbruik staat de goedkoopste energieleverancier 2019 bovenaan;
 • Controleer altijd uw huidige contract om te bepalen of u nu kunt overstappen. Loopt uw contract binnen twee maanden af of is deze inmiddels omgezet naar een contract met onbepaalde looptijd? Dan kunt u veilig overstappen zonder hiervoor een overstapboete te krijgen;
 • Lees de voorwaarden eveneens terug op de website van Eneco.

Wilt u graag overstappen?

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan kunt u hier direct starten met energie vergelijken. Zorg er altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert. Op basis van deze gegevens berekent het systeem namelijk welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan. Zodoende hoeft u niet meer te filteren op prijs. Overstappen duurt slechts enkele minuutjes en u kunt flink besparen op uw energierekening 2019.

Plaats een reactie