260 euro korting bij een eenjarig Welkom Energie energiecontract

Wellicht heeft u nog niet eerder van deze energieleverancier gehoord: Welkom Energie. Het is een nieuwe speler op de markt én men noemt zich de meest sociale energieleverancier. U kunt nu 260 euro korting bij een eenjarig Welkom Energie energiecontract ontvangen. Wilt u graag een gokje wagen en overstappen naar een van de nieuwste energiemaatschappijen van dit moment? Raadpleeg dan onze handige energievergelijker en ga na of deze deal bij u past. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert.

Over Welkom Energie

Welkom Energie is een vrij nieuwe speler op de energiemarkt. Het bedrijf belooft scherpe energietarieven en groene energie. Men noemt het sociaal verantwoord. De visie van deze energiemaatschappij is gericht op sociale verbinding en sponsort om die reden verscheidene activiteiten en projecten die dat bevorderen.

Eenjarig energiecontract

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan kunt u eventueel kiezen voor dit energiecontract. U kunt 260 euro korting bij een eenjarig Welkom Energie energiecontract ontvangen. Hierbij geniet u een jaar lang van vaste energietarieven en bent u ervan verzekerd dat de energietarieven dus niet wijzigen gedurende de looptijd. Na uw contractperiode kunnen de energietarieven echter wel wijzigen. U kunt vanaf dat moment natuurlijk ook weer overstappen naar een andere aanbieder voor de beste deal.

Gratis overstapservice energie

Wilt u profiteren van deze deal? Of kiest u voor een andere deal via onze energievergelijker? Dan geniet u standaard van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat de overstap voor het grootste gedeelte voor u wordt geregeld. U hoeft namelijk zelf alleen maar uw gegevens in te voeren. Uw oude energiecontract wordt voor u opgezegd. U hoeft dus zelf geen opzegbrief te schrijven. Dat maakt overstappen ook wel erg eenvoudig.

14 dagen bedenktijd

Nadat u uw contract heeft afgesloten heeft u standaard nog 14 dagen bedenktijd. Bedenkt u zich na uw contractaanvraag toch nog? Dan kunt u uw contract annuleren binnen deze gestelde termijn. U blijft dan simpelweg klant bij uw huidige energieleverancier. De bedenktermijn geldt alleen voor consumenten en niet voor bedrijven.

Belangrijke informatie

Wilt u graag 260 euro korting bij een eenjarig Welkom Energie energiecontract ontvangen? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de actievoorwaarden van deze nieuwe energieleverancier. Uiteraard kent dat wat overlap met de huidige energiemaatschappijen, maar voor het gemak zetten wij de belangrijkste zaken voor u op een rij:

  • Dit betreft een eenjarig energiecontract, wat inhoudt dat u minimaal twaalf maanden klant moet blijven bij deze aanbieder. Stapt u onverhoopt toch eerder over? Dan vervalt de korting van 260 euro;
  • U ontvangt het kortingsbedrag terug op uw eerste jaarafrekening. Daarmee ontvangt u het bedrag dus niet ‘rechtstreeks’ op uw bankrekening;
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij deze vrij nieuwe energieleverancier? Dan geldt deze actie helaas niet voor u;
  • Lees de voorwaarden van deze actie ook altijd door als u uw contractaanvraag indient. U ontvangt altijd een bevestiging met daarin de belangrijke informatie. Hierbij ontvangt u ook alle actuele energietarieven. Controleer of dat allemaal naar behoren klopt.

Bekijk ook onze andere deals

Wilt u graag 260 euro korting bij een eenjarig Welkom Energie energiecontract ontvangen? Of kiest u toch liever voor een energieleverancier die al iets langer op de markt is? Uiteraard kunt u zelf bepalen naar welke aanbieder u overstapt. U kunt hier alle energie aanbiedingen van dit moment bekijken. Zo kunt u niet alleen kiezen voor cashback energie, maar kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor energie met welkomstcadeau. Laatstgenoemde is natuurlijk vooral interessant als u graag een fysiek cadeau wilt ontvangen. Hierbij kunt u niet alleen denken aan een gratis tablet, maar ook aan bijvoorbeeld een gratis Bosch stofzuiger. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wanneer kan ik overstappen?

Wilt u graag de overstap maken? Zorg er dan altijd voor dat u uw huidige energiecontract naloopt. Loopt deze binnen twee maanden af of beschikt u inmiddels over een contract met onbepaalde looptijd? Dan kunt u direct de overstap maken. Loopt uw contract echter nog langer dan twee maanden door? Wacht dan nog even met de overstap, want anders riskeert u namelijk een overstapboete.

Onafhankelijk vergelijken voor de beste deal

Via onze website kunt u op ieder moment van de dag een onafhankelijke energievergelijking maken. Energieleveranciers vergelijken is bijzonder eenvoudig en het kan u een flinke besparing opleveren. Als u vergelijkt via onze website betaalt u daarvoor nooit kosten. Vergelijken en overstappen is gratis!

Energie vergelijken?

Wilt u graag energie vergelijken en de overstap maken? U kunt 260 euro korting bij een eenjarig Welkom Energie energiecontract ontvangen, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere vele deals. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert als u een vergelijking maakt. Op basis daarvan staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Met een overstap bespaart u al gauw 450 euro op jaarbasis. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag.

6.3/10 - (127 stemmen)

Plaats een reactie