270 euro korting ontvangen bij een UnitedConsumers energiecontract?

270 euro korting ontvangen bij een UnitedConsumers energiecontractBent u op zoek naar een nieuwe energieleverancier en wilt u graag profiteren van een fikse korting? Dan kunt u eventueel overstappen naar UnitedConsumers. U kunt nu 270 euro korting ontvangen bij een UnitedConsumers energiecontract. Dit betreft een driejarig energiecontract, waarbij u drie jaar lang geniet van vaste energietarieven. Kiest u liever voor een kortere deal? Dan kunt u deze ook direct vergelijken in ons vergelijkingssysteem. Raadpleeg onze energievergelijker en ga na welke aanbieder het beste bij u past. De goedkoopste energieleverancier staat, op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik, altijd bovenaan.

Consumentencollectief

UnitedConsumers is een consumentencollectief die onder andere energiecontracten aanbiedt. Naast energie kunt u ook bij hen terecht voor mobiele telefoonabonnementen, zorgverzekeringen of autoverzekeringen. De organisatie heeft maar een doel voor ogen: consumenten moeten besparen. Uiteraard kunt u zelf nagaan in onze energievergelijker of een deal van deze aanbieder bij u past. Er zijn ook nog verscheidene andere deals waar u uit kunt kiezen.

Vaste energietarieven voor een periode van drie jaar

Wilt u graag 270 euro korting ontvangen bij een UnitedConsumers energiecontract? Dan profiteert u drie jaar lang van vaste energietarieven. De energietarieven zullen daarmee niet wijzigen gedurende de looptijd van het energiecontract. Na de looptijd worden de energietarieven echter omgezet naar variabele energietarieven. Dat is dan weer een goed moment om de overstap te maken, omdat u dan wederom weer kunt profiteren van een leuke korting bij een andere energiemaatschappij.

De voordelen van een overstap

Wilt u graag 270 euro korting ontvangen bij een UnitedConsumers energiecontract? Of wilt u kiezen voor een andere energiedeal? Als u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd, kan het bijna altijd uit om de overstap te maken. U bespaart namelijk geld, omdat u simpelweg een welkomstkorting ontvangt. Bovendien betaalt u vaste energietarieven en deze zijn in de regel goedkoper dan variabele energietarieven. De prijs per kWh stroom of per m3 gas is simpelweg lager.

Overstappen van energieleverancier neemt ook maar weinig tijd in beslag. Zo kunt u uw overstap al regelen binnen slechts enkele minuten. U voert uw postcode + huisnummer en energieverbruik in als u een energievergelijking maakt en vervolgens berekent het systeem welke aanbieder het beste bij u past. Mogelijk is dat deze deal van UnitedConsumers, maar misschien ook wel een andere deal. Uiteraard kunt u zelf uw energiekosten berekenen en zodoende op zoek gaan naar de beste deal.

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Er zijn meer dan 40 energieleveranciers in Nederland. Vanwege de vrije energiemarkt is er dus ook veel concurrentie op de markt. Daarom bieden veel energiemaatschappijen ook leuke deals. U kunt daarom ook altijd nog onze andere energie aanbiedingen bekijken. Zo kunt u kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar kunt u ook alle andere cashback energie deals bekijken. In het geval van een cadeau, krijgt u dit wanneer uw energieleverancier is gestart met het leveren van stroom en gas. Een welkomstkorting krijgt u terug op uw jaarafrekening. Wilt u graag 270 euro korting ontvangen bij een UnitedConsumers energiecontract? Dan krijgt u dit bedrag dus terug op uw jaarafrekening.

Goed om te weten

Wilt u graag 270 euro korting ontvangen bij een UnitedConsumers energiecontract? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden. Uiteraard zetten wij de belangrijke informatie hieronder voor u op een rij. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan:

  • Het kortingsbedrag krijgt u als u uw jaarafrekening gepresenteerd krijgt. Het bedrag wordt dan als korting verrekend;
  • U dient minimaal 36 maanden klant te blijven bij UnitedConsumers, indien u graag wilt profiteren van deze energiedeal. Kiest u liever voor een korter contract? Dan kunt u uiteraard onze andere deals bekijken;
  • De energietarieven staan vast voor een periode van drie jaar. Nadien zullen de energietarieven worden omgezet naar variabele energietarieven. Uiteraard heeft u dan ook wederom de mogelijkheid om de overstap te maken;
  • Als u uw nieuwe energiecontract afsluit, is het altijd belangrijk dat u de verschillende voorwaarden doorleest. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan. U ontvangt alle voorwaarden uiteraard per mail als u uw contractaanvraag indient.

Gratis overstapservice

Wilt u graag 270 euro korting ontvangen bij een UnitedConsumers energiecontract? Of wilt u kiezen voor een andere energiedeal? Als u overstapt via onze website, profiteert u altijd van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat u alleen maar uw gegevens hoeft in te voeren en de rest wordt voor u geregeld. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen opzegbrief energieleverancier te schrijven. Mogelijk moet u nog wel uw meterstanden doorgeven. Indien dat het geval is, ontvangt u daarvan uiteraard bericht van uw energieleverancier. De meterstanden zijn nodig voor de eindafrekening (oude leverancier) en de vaststelling van de termijnbedragen (nieuwe leverancier). Mocht u beschikken over een slimme meter, dan kunnen de meterstanden (met uw toestemming) op afstand worden uitgelezen.

Overstappen van energieleverancier?

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? U kunt hier energie vergelijken en de overstap maken. Het is hierbij belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis daarvan berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste energiemaatschappij staat uiteraard altijd bovenaan. Met slechts enkele klikken op de knop maakt u de overstap, terwijl u hiermee tot wel 450 euro op jaarbasis kunt besparen. Wacht niet langer en maak de overstap vandaag nog.

Plaats een reactie