310 euro korting ontvangen bij Powerpeers?

Wilt u graag 310 euro korting ontvangen bij Powerpeers? U kunt deze korting nu online claimen. Powerpeers is een bijzonder groene energieleverancier met een duurzaamheidsscore van 9.4. Daarmee kunt u dus nu overstappen van energieleverancier, genieten van groene energie én tevens profiteren van een hoge welkomstkorting. Wilt u graag weten of deze energiedeal bij u past? Raadpleeg dan onze energievergelijker. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel of deze deal bij u past.

Een ruime cashback bij een groene energieleverancier

Over het algemeen zijn groene energiemaatschappijen niet de energiebedrijven die hoge kortingen weggeven. Ditmaal is dat dus echter wel het geval bij Powerpeers. U kunt maar liefst 310 euro korting ontvangen bij Powerpeers! Het kortingsbedrag ontvangt u terug op uw jaarafrekening. Dat is natuurlijk een flinke korting die erg interessant is. Houd er echter wel rekening mee dat u misschien ook hogere energieprijzen per kWh stroom en per m3 gas betaalt. Het is dus wel raadzaam om na drie jaar weer de overstap te maken, omdat u dan niet meer kunt profiteren van de welkomstkorting. Dit betreft namelijk een driejarig energiecontract.

De voordelen van deze energiedeal

Deze energiedeal kent meerdere voordelen. In eerste instantie is 310 euro korting ontvangen bij Powerpeers natuurlijk al erg interessant. Echter is het ook een interessante deal voor huishoudens die graag groene stroom willen afnemen. Standaard ontvangt u ook nog eens CO2-gecompenseerd gas! Het bedrijf heeft immers een duurzaamheidsscore van een 9,4 en dat is bijzonder hoog. Als u dit energiecontract afsluit, profiteert u bovendien van de gratis overstapservice energie. Ook heeft u nog 14 dagen bedenktermijn en geniet u van vaste energietarieven.

Vaste energietarieven

Dit betreft een driejarig energiecontract en dat betekent ook dat u drie jaar lang kunt genieten van vaste energietarieven. De tarieven per kWh stroom en per m3 gas zullen dus niet wijzigen zolang uw contract loopt. Wel kan dit na uw contractperiode wijzigen en daarom is het dan ook raadzaam om weer de overstap te maken.

Gratis overstapservice energie

Wilt u graag 310 euro korting ontvangen bij Powerpeers? Dan geniet u standaard van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat u vrijwel geen werk heeft van uw overstap. U voert uw gegevens namelijk in en de rest wordt voor u geregeld. Zo hoeft u bijvoorbeeld ook geen opzegbrief energieleverancier te schrijven. Het oude contract wordt voor u opgezegd. Wel zo handig.

Goed om te weten

Als u wilt profiteren van deze energiedeal, is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden. Zo dient u onder andere minimaal 36 maanden klant te blijven bij deze energieleverancier. Hieronder volgt een overzicht met belangrijke aandachtspunten voor deze energiedeal:

  • Het maandelijkse termijnbedrag wordt geïncasseerd middels automatische incasso. Betalen per bankoverschrijving is alleen mogelijk als u de welkomstkorting afslaat. Dat is natuurlijk zonde;
  • Dit betreft een welkomstaanbieding voor nieuwe klanten. Helaas kunnen bestaande klanten dus niet profiteren van deze deal. Uiteraard kunnen bestaande klanten wel energiemaatschappijen vergelijken en op zoek gaan naar een andere deal;
  • Loop uw huidige contract altijd even na. Beschikt u over een contract met onbepaalde looptijd? Dan kunt u direct overstappen van energieleverancier. Loopt uw huidige contract nog langer dan twee maanden door? Wacht dan bij voorkeur nog met de overstap om een overstapboete te voorkomen;
  • De energietarieven staan vast gedurende de looptijd van het contract. Echter kan de btw, energiebelasting, netbeheerkosten en ODE (Opslag Duurzame Energie) wel wijzigen gedurende de looptijd. Daar heeft uw energieleverancier immers geen invloed op;
  • Lees de voorwaarden eveneens door op de website van de energieleverancier. Daarmee voorkomt u eventuele ongewenste verrassingen.

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Wilt u 310 euro korting ontvangen bij Powerpeers? Of wilt u toch profiteren van een andere energiedeal? Er zijn ontzettend veel energie aanbiedingen beschikbaar. Zo zijn er ook nog andere cashback energie deals. Kiest u toch liever voor energie met welkomstcadeau? Dan behoort dit eveneens tot de mogelijkheden. Een cashback-actie is natuurlijk ook bijzonder interessant. Goed vergelijken is daarom erg belangrijk. Uiteraard kan dat via onze website.

Onafhankelijk vergelijken

Via Energievergelijking.nl kunt u op ieder moment van de dag volledig onafhankelijk vergelijken. Wij zetten alle energieleveranciers voor u op een rij. U kunt hierbij zelf kiezen naar welke partij u overstapt. Zo kunt u niet alleen kiezen voor de traditionele partijen, maar ook voor de kleinere aanbieders. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan: via ons kunt u dus écht onafhankelijk vergelijken.

Wilt u graag overstappen?

Wilt u graag energie vergelijken en overstappen van energiemaatschappij? Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u uw energiekosten berekenen. Uw energieverbruik vindt u gemakkelijk terug op uw meest recente jaarafrekening. Met een overstap kunt u tot wel 450 euro op jaarbasis besparen. Stap daarom vandaag nog over. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen wij u maar al te graag.

Plaats een reactie