70 euro korting bij een eenjarig Pure Energie energiecontract

70 euro korting bij een eenjarig Pure Energie energiecontractWilt u graag overstappen naar een nieuwe energieleverancier? En wilt u erg graag een groen energiecontract? Dan is de keuze voor Pure Energie een verstandige keuze. Met een duurzaamheidsscore van 10 is deze energieleverancier de meest groene energieleverancier van dit moment. U ontvangt nu 70 euro korting bij een eenjarig Pure Energie energiecontract. Profiteer direct van deze deal en raadpleeg onze energievergelijker.

Waarom kiezen voor Pure Energie?

Pure Energie heeft als slogan: de kracht van delen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Men haalt haar groene stroom uit Nederlandse projecten. Zo zijn er verscheidene boeren met windmolens en zonnepanelen op hun grond. Hier koopt deze energieleverancier onder andere haar stroom in. Het stroometiket van Pure Energie bestaat voor 1 procent uit zon en 99 procent uit wind. Daarmee worden er géén fossiele brandstoffen gebruikt.

Duurzaamheid is niet de enige reden waarom u zou kunnen kiezen voor deze energieleverancier. U ontvangt nu namelijk ook 70 euro korting bij een eenjarig Pure Energie energiecontract. Daarmee profiteert u van een scherpe cashback energie.

1 jaar een vast tarief

Kiest u voor 70 euro korting bij een eenjarig Pure Energie energiecontract? Dan profiteert u een jaar lang van een vast tarief. Dat houdt in dat de energietarieven 2019 niet zullen wijzigen. Zo weet u zeker dat u nooit voor verrassingen komt te staan. De welkomstpremie van 70 euro is ook nog eens een leuk bedrag die u als korting terugkrijgt op uw jaarafrekening.

Voordelen van deze energiedeal

Deze energiedeal kent meerdere voordelen. Uiteraard ontvangt u 70 euro korting bij een eenjarig Pure Energie energiecontract, maar er zijn nog meer voordelen. Zo kunt u ook profiteren van deze voordelen:

  • Groene stroom van Nederlandse bodem;
  • Geen prijsstijgingen voor de periode van een jaar;
  • Vaste leveringstarieven;
  • Geen verrassingen achteraf;
  • 14 dagen bedenktijd.

Wilt u niet profiteren van een cashback actie, maar heeft u toch liever energie met welkomstcadeau? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Daarvoor kunt u onze handige overzicht raadplegen.

Belangrijke informatie

Wilt u graag profiteren van 70 euro korting bij een eenjarig Pure Energie energiecontract? Dan is het belangrijk dat u de volgende informatie goed doorleest:

  • Uw termijnbedrag dient u te voldoen per automatische incasso;
  • Dit betreft een welkomstkorting, wat inhoudt dat alleen nieuwe klanten kunnen profiteren van deze energiedeal. Bent u al klant en wilt u graag een korting bedrag? Dan kunt u mogelijk ook overstappen naar een andere groene energieleverancier;
  • Het is raadzaam om uw huidige contract te controleren. U kunt namelijk alleen overstappen indien uw huidige contract omgezet is naar een variabel energiecontract. Indien uw contract binnen twee maanden afloopt, heeft u ook de mogelijkheid om de overstap te maken;
  • Lees de nodige voorwaarden eveneens terug op de website van deze energieleverancier.

Hoe profiteer ik van deze energiedeal?

Klinkt 70 euro korting bij een eenjarig Pure Energie energiecontract u als muziek in de oren? Dan kunt u energie vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Het is hierbij belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert. Op basis van deze gegevens berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier 2019 bovenaan. Zo hoeft u niet te filteren en kunt u snel en gemakkelijk overstappen van energieleverancier.

Plaats een reactie