Aanbieding: De Oxxio InControl Actie

Energiebedrijf Oxxio heeft weer een nieuwe energie aanbieding. Namelijk de Oxxio InControl (Bespaar) Box. In de InControl box zit een Samsung Galaxy Tab3 7″ 8GB met Wi-Fi, de Oxxio energie App en de Oxxio EnergieMonitor en 12 energiebesparende producten. Volgens Oxxio kunt u hiermee tot wel 365 euro per jaar besparen op uw energierekening. Natuurlijk is deze besparing niet helemaal juist omdat ieder huishouden niet hetzelfde energieverbruik heeft. Heeft u een laag verbruik, dan is uw besparing automatisch al lager dan iemand met een hoger energieverbruik.

Wat zijn de specificaties van de artikelen in de InControl box?

U ontvangt de InControl box met daarin de Samsung Galaxy Tab3 7” 8 GB Wi-Fi, de Oxxio App met de EnergieMonitor en een voucher waarmee u de 12 energiebesparende producten kunt bestellen. Kijk voor meer informatie over de tablet op paradigit.nl/oxxioincontrol en voor meer informatie over de energiebesparende producten op oxxio.nl/energiebespaarshop.

Hoelang duurt het voordat u de InControl box inclusief tablet in huis hebt?

U ontvangt een e-mail met een unieke code waarmee u de InControl box inclusief de Samsung Galaxy Tab3 kunt bestellen via paradigit.nl/oxxioincontrol. U ontvangt deze mail binnen twee weken nadat de levering van energie is gestart en wij uw voorschotbedrag de eerste keer hebben afgeschreven. Paradigit regelt vervolgens de bezorging naar uw leveringsadres.

Kunt u tegen bijbetaling ook een andere tablet of accessoires bestellen?

Ja, u kunt op de webshop van Paradigit paradigit.nl/oxxioincontrol na het invoeren van uw unieke code van Oxxio InControl tegen bijbetaling ook kiezen voor een Samsung Galaxy Tab3 10. Ook kunt u bijbehorende accessoires bestellen.

Kunt u meedoen aan de InControl actie, als u nog een lopend contract hebt bij een andere energieleverancier?

Ja, u kunt overstappen naar Oxxio en profiteren van de InControl aanbieding.

oxxio box aanbieding tablet_energiemonitor app besparing

De voorwaarden van de Oxxio InControl aanbieding

  • Sluit een overeenkomst af voor stroom en gas en profiteer van scherpe vaste energietarieven t/m 31-12-2015
  • U ontvangt, als het eerste voorschotbedrag geïncasseerd is, een e-mail met daarin een unieke code waarmee u de InControl box kunt bestellen in de webshop van Paradigit.
  • In de InControl box zit de Samsung Galaxy Tab3 7″ 8GB Wi-Fi en een voucher voor producten uit De EnergieBespaarshop t.w.v. € 125.
  • Via de webshop van de EnergieBespaarshop kunt u heel eenvoudig uw voucher verzilveren voor de 12 energiebesparende producten in het bespaarpakket of producten naar keuze.
  • Bekijk de exacte productomschrijving van de Samsung Galaxy Tab3. Tegen bijbetaling kunt u ook kiezen voor de Samsung Galaxy Tab3 10”, extra geheugen en accessoires.
  • Levering, garantie-, en serviceafhandeling van de tablet wordt geheel verzorgd door Paradigit, van de energiebesparende producten wordt dit verzorgd door De EnergieBespaarshop.
  • De besparing die u kunt realiseren op basis van de tarieven van de InControl overeenkomst, is afhankelijk van uw huidige jaarverbruik, de energiebesparende producten die u gaat gebruiken en de mate van uw gebruik van de EnergieMonitor. Bij een jaarverbruik van 3.600 kWh en 1.800 m3 is een besparing mogelijk tot € 365 per jaar.
  • De actie loopt zolang de voorraad strekt.
  • Bekijk voor het totaaloverzicht van de spelregels de actievoorwaarden.

Bekijk hieronder de raclame campagne van de Oxxio InControl energie aanbieding

Oxxio energieprijzen, tarieven en energiekosten vergelijken

Het loont altijd de moeite om uw eigen energieleverancier te vergelijken. Zo ook in deze. Om de energieprijzen van Oxxio te vergelijken gebruikt u onze onafhankelijke energievergelijker. Start hier met energie vergelijken en bekijk of de Oxxio InControl aanbieding past bij uw wensen en of u daarmee voordeliger uit bent dan bij uw huidige energieleverancier.

Oxxio incontrol actie aanbieding

1 gedachte over “Aanbieding: De Oxxio InControl Actie”

Plaats een reactie