Energie Aanbod op maat

Een aanbod op maat kan worden verstrekt door de energieleveranciers. Hierbij dient de consument wel zijn actuele gegevens te verstrekken. Op deze manier kan een consument de energiekosten beter vergelijken. Als u als consument eraan denkt om over te stappen dan is een aanbod op maat niet verkeerd. Met de precieze gegevens maakt u een goede energievergelijking. De mogelijkheid bestaat om het verbruik te schatten maar in de regel betekent dat wel dat de eindafrekening hoger uit kan vallen. 

Zelf vergelijken is ook een aanbod op maat

Als u op EnergieVergelijking.nl start met energie vergelijken en u vinkt een aantal optie’s aan, ook dan spreken we van een aanbod op maat. U voert uw exacte verbruik in, gevolgd door uw adres en huidige energieleverancier en wij tonen u de energie aanbiedingen die voor u beschikbaar zijn. De eigen energieleverancier kan u dus ook een aanbod op maat aanbieden. Door deze ook nog eens te vergelijken met de overige aanbiedingen op de energiemarkt kunt u veel besparen.

Blijf grip houden op uw energiekosten

Het is voor een consument belangrijk dat zij grip kunnen houden op hun energiekosten maar ook op de gegevens ervan. Toch zijn er nog steeds veel consumenten die hun exacte verbruik niet eens weten. Deze is te raadplegen op de persoonlijke pagina van de energieleverancier. Op de eindafrekening die elk jaar weer komt staan deze gegevens ook vermeld. Lees deze maar eens door want op die manier kunt u ook bekijken waar en hoeveel u kunt besparen. Als u bijvoorbeeld opmerkt dat uw stroomverbruik toch wel hoog lag het afgelopen jaar, dan kunt u daar meteen iets aan doen.

Verlaag tijdig uw verbruik wanneer dit verhoogd is

Hetzelfde geldt voor het gasverbruik houdt beide goed in de gaten zo kunt u bijtijds het verbruik weer verlagen. Weet u al van te voren dat het verbruik hoger kan uitvallen? Verhoog dan uw voorschotbedrag met een tientje of twee, dan komt u ook niet voor nare verrassingen te staan achteraf. Er zijn meer dan genoeg aanbiedingen verkrijgbaar op de energiemarkt. Soms is het voor u als consument vervelend om dit allemaal op een rijtje te kunnen zetten.

Standaard energievergelijking of exacte energievergelijking?

Met een aanbod op maat krijgt u de energie aanbiedingen te zien die alleen voor u gelden. Bij dit aanbod word er vergeleken op uw verbruik en uw postcode gegevens. De energievergelijker in het algemeen toont dan wel energie aanbiedingen maar die horen bij een bepaald verbruik. Er staat gebaseerd op een verbruik van 3000 kWh en 1500 m3. Dus als u daarboven of eronder zit dan veranderd het bedrag al. Dus bereken dit goed zodat u weet wat u gaat betalen.

Vind het goedkoopste energiecontract

Als u een persoonlijk aanbod op maat ontvangen heeft dan staat het u vrij om deze ook weer te vergelijken met andere aanbiedingen. In een oogopslag ziet u dan bij wie u moet zijn voor de goedkoopste energiecontracten. Ieder jaar overstappen heeft toch wel de voorkeur voor de fervente overstappers onder ons. Hoe zit dat met u?

Plaats een reactie