Ben ik via jullie website gegarandeerd goedkoper uit?

Nee. Niemand kan u de aller laagste prijs of de aller goedkoopste aanbieding bieden als zij niet echt alles met elkaar hebben vergeleken. Ook wij kunnen u niet garanderen dat u bij ons echt de aller beste deal krijgt. We garanderen u wel dat we er alles aan doen om de beste en goedkoopste energie vergelijkingssite te worden, als we dat al niet zijn geworden.

Wij kunnen u in ieder geval wel garanderen dat wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat u bij ons een duidelijke en overzichtelijke vergelijking krijgt. Dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe aanbiedingen op verschillende websites. Dat zijn websites van energieleveranciers en energie vergelijkingssites.

Wij proberen alle informatie zo goed mogelijk weer te geven in een objectieve en onafhankelijke energievergelijking. Feedback van bezoekers is van essentieel belang. Dus als u ergens anders een goedkopere aanbieding heeft gevonden, laat het ons dan ook weten zodat we energievergelijking.nl kunnen verbeteren. Op die manier proberen we steeds beter te worden in het vergelijken van alle energieleveranciers en kunt u en alle bezoekers na u profiteren van een waardevolle vergelijking waar iedereen daadwerkelijk baat bij heeft.

Plaats een reactie