Besparen op energie

Besparen op energie is soms niet altijd even makkelijk, natuurlijk kunt u de energieprijzen vergelijken en zodoende al veel geld besparen op uw energiekosten. Immers er bestaan veel verschillende energieleveranciers met verschillende prijsstellingen. Wie wil weten wie de goedkoopste energieleverancier is hoef alleen maar even te vergelijken en over te stappen.

Ik ben al overgestapt!

Maar wat nou als u al bent veranderd van energieleverancier? Is het dan nog wel mogelijk om geld te besparen? Jazeker! u kunt veel zuiniger omgaan met energie. Zet bijvoorbeeld de verwarming laag of zelfs helemaal uit als u toch niet thuis bent. Of haal de stekkers uit het stopcontact. Zo kunt u al snel een paar tientjes tot zelfs honderden euro’s besparen.

Samen energie besparen

Sinds vandaag hebben we een nieuwe categorie op Energievergelijking.nl gezet om zoveel mogelijk bespaartips te verzamelen waarmee u en alle andere bezoekers kunnen besparen. Hebt u een goed idee om te besparen op energie? Stuur dan een email naar info@energievergelijking.nl. We zullen dan uw bespaartips plaatsen in de categorie “Energie besparen“. Op die manier helpen we elkaar om nog meer geld te kunnen besparen.

Ps, hebt u zelf een website? Dan mag u ook uw website aan ons doorgeven met daarbij een interessante tekst!

1 gedachte over “Besparen op energie”

 1. Goedendag,

  Zojuist heb ik via uw site een nieuw jaarcontract voor energie afgesloten bij Energiedirect. Ik heb hierbij gebruikgemaakt van uw vergelijkingssite.
  Nadat ik mijn gegevens had ingevuld, kwam als goedkoopste leverancier dus Energiedirect eruit met een jaarbedrag van € 609,11. Toen ik vervolgens klikte op “aanvragen”
  kreeg ik een prijs te zien van € 618. Het verschil is voor mij te klein om hier geen gebruik van te maken, maar ik wil u er toch op wijzen dat er om een of andere reden een verschil zit tussen
  uw berekening en die van de leverancier. Ik zou hier eens naar kijken.

  Met vriendelijke groet,
  Paul van Schaik

  Beantwoorden

Plaats een reactie