Beste energieleverancier 2019

Wie zou de beste energieleverancier 2019 zijn? Dat is eigenlijk simpel want u mag dat aangeven. Het woord beste heeft meerdere synoniemen, maar één synoniem zou overeenkomen met beste en dat is de eerste energieleverancier in de vergelijking. Deze biedt u namelijk de meest goedkope tarieven. En dat is eigenlijk wat we het liefste hebben. De beste energieleverancier kan ook degene zijn die uw klachten het beste oplost. Of een klantenservice die snel reageert.

De beste energieleverancier 2019 zegt u? Of de goedkoopste?

Maar over het algemeen zijn er niet aan de lopende band klachten. Natuurlijk ervaren consumenten wel eens problemen met hun energieleverancier. Maar waar gewerkt wordt kunnen ook fouten gemaakt worden. Eigenlijk kunt u zich het beste richten op wie de goedkoopste energie en gas biedt. De gemiddelde looptijd die gekozen wordt is een jaar. Dus als u onverhoopt klachten heeft in dat jaar, dan is overstappen makkelijker. De maanden vliegen voorbij lijkt het wel, dus staat een eventuele overstap ook sneller voor de deur.

Hogere energiekosten in 2019 voorspeld

Nieuws is een ideaal medium om berichten over te brengen naar de consument. Zo ook het nieuws betreffende de energiekosten voor 2019. Leuk is het niet, maar de kosten gaan weer omhoog. De boodschappen en een bezoekje aan de bioscoop of kapper worden duurder. Het CBS heeft al berekend dat het ons €300 per jaar extra gaat kosten. En ook de energierekening zal weer een paar tientjes per jaar duurder worden. Erg vervelend maar het is niet anders. Dit zorgt ook weer ervoor dat consumenten massaal energie vergelijken. Want er moet bespaard worden. We willen niet zonder meer extra betalen als dit niet hoeft.

Bezuinig! Elke dag weer

En dat hoeft ook niet altijd. Probeer zelf zoveel mogelijk bezuinigingen aan te brengen. En dat kan best. Neem eens uw energiekosten onder de loep. Waar kunt u verbeteringen aanbrengen? Kijk eens om u heen. Neem de stopcontacten als voorbeeld, zitten daar nu stekkers in? Welke stekkers? Die van uw lader? Is het nodig om die stekker in het stopcontact te laten zitten? Daar geven wij kort en bondig antwoord op: Nee! Het neemt stroom terwijl u dat niet eens nodig heeft. Waar ziet u nog meer stekkers in het stopcontact zitten? Van de televisie of radio misschien? Staan deze nu aan terwijl u om zich heen kijkt?

Onnodig stoken en stroom verbruiken

Als uw antwoord daarop nee is, trek deze stekkers er dan uit. Of beter nog schaf een stekkerblok aan met een aan/uit knop. Plug de stekker van de televisie, radio en andere audio apparatuur daarin. En klik als u deze niet gebruikt uit. Dan wordt er ook niet onnodig stroom verbruikt. Besparen op stroom is altijd goed, en pas ook besparingstips toe op het gasverbruik. Draai direct de radiatoren uit in de ruimten waar het niet nodig is. Zoals er vroeger werd gezegd: We stoken niet voor de kat zijn staart. Er is nog een variant op deze uitspraak maar deze is niet zo netjes. Wat het dus betekent is zinloos of voor niets stoken.

Energie vergelijken en uw voorschot verlagen

Dus stook vooral niet in de ruimten waar het niet hoeft, dat is het advies. En het scheelt u enorm aan stookkosten oftewel gaskosten. Dan kunnen we als volgt op zoek gaan naar de beste energieleverancier 2019 met de goedkoopste tarieven. Begint u met energie vergelijken na dit artikel? Zorg dan dat u de juiste gegevens aanlevert. Dan kunnen wij u laten zien wie ervoor zorgt dat uw voorschotkosten verlaagd worden.

Plaats een reactie