Biedt FENOR geen welkomstkorting?

Er zijn verscheidene energieleveranciers waar u uit kunt kiezen. Veel energieleveranciers bieden een flinke cashback-actie of u krijgt soms energie met een welkomstcadeau. Toch zijn er ook energieleveranciers die ervoor kiezen om geen korting te geven. Biedt FENOR geen welkomstkorting? En waarom zou u eigenlijk energie vergelijken zonder korting?

Over FENOR

FENOR is een energieleverancier, welke staat voor eenvoud. De energieleverancier vindt kwaliteit, service en gemak erg belangrijk. Binnen deze energiepakketten heeft u keuze uit groene stroom of grijze stroom. Tevens is de energieleverancier een van de weinige aanbieders die geen welkomstkorting biedt. Waarom kiest deze aanbieder hiervoor?

Klantcontact staat centraal

FENOR biedt geen welkomstkorting, omdat de klant naar eigen zeggen centraal staat. De energieleverancier biedt heldere energietarieven zodat u nooit verrassingen komt te staan. U kunt zelf kiezen of u graag groene energie wilt.

Waarom kiezen voor FENOR zonder welkomstkorting?

De meeste huishoudens stappen simpelweg over omdat zij een aantrekkelijke welkomstkorting krijgen bij een overstap. Als u overstapt naar deze energieleverancier, krijgt u dit dus niet. Het bedrijf belooft echter wel scherpe energietarieven. Of dat in uw geval ook zo is, kunt u berekenen in de energievergelijker. Deze energieleverancier hoeft namelijk niet de goedkoopste te zijn.

Hoe kan ik overstappen?

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met uw huidige contractperiode. Is deze inmiddels verlopen of beschikt u over een contract, welke binnen zes weken afloopt? Dan kunt u direct overstappen. Loopt uw contract nog langer door? Dan is het raadzaam om nog even te wachten met de overstap.

Energie vergelijken is ontzettend eenvoudig. Hiervoor kunt u ons vergelijkingssysteem raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en verbruik berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. Voor het gemak staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan. Mogelijk is dat FENOR zonder welkomstkorting, maar dat kan ook een totaal andere aanbieder zijn. Goed vergelijken is dus erg belangrijk.

FENOR biedt vier energiecontract

Wilt u graag kiezen voor een energiecontract van deze energieleverancier? Dan heeft u via ons vergelijkingssysteem keuze uit vier verschillende contracten: 1 jaar, 1 jaar Maximaal Groen, 3 jaar en 3 jaar Maximaal Groen. Er staat geen duurzaamheidsscore genoteerd bij de Maximaal Groen contracten. Ook wanneer u filtert op ‘alleen duurzame energieleveranciers’, komt het bedrijf niet naar voren. Als u op zoek bent naar een écht duurzame partij, kunt u dus mogelijk beter op zoek naar een andere partij. Verscheidene groene energiemaatschappijen bieden overigens ook wél cashback energie.

Goed om te weten

Besluit om voor een FENOR energiecontract te kiezen? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de voorwaarden van deze energieleverancier. Voor het gemak zetten bij enkele belangrijke aandachtspunten op een rij:

  • Bij dit energiecontract kunt u zowel betalen met automatische incasso als via directe bankoverschrijving. Uw betaalmethode kunt u eenvoudig aanpassen in MijnFENOR;
  • De energietarieven per kWh stroom en per m3 gas staan vast gedurende de looptijd van het contract;
  • De overstap wordt voor u geregeld middels de gratis overstapservice. Dit houdt onder andere in dat u uw oude contract niet zelf hoeft op te zeggen;
  • Lees de voorwaarden ook altijd door op de website van de energieleverancier.

Energie vergelijken?

Wilt u graag energie vergelijken? Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen om te controleren of er misschien een andere of betere deal bij zit. Het is altijd belangrijk om uw postcode + huisnummer en verbruik in te voeren. Op basis van deze data berekent het vergelijkingssysteem namelijk welke aanbieder echt voordelig is. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan: zoals u van ons gewend bent. Overstappen duurt slechts enkele minuten.

Plaats een reactie