Budget Energie slaat handen ineen met MediaMarkt

Vanaf 1 januari 2018 kan men een groene stroom en gascontract afsluiten bij de MediaMarkt van Budget Energie. In alle vestigingen van de MediaMarkt zullen de contracten af te sluiten zijn. Ook kan er via de website van de MediaMarkt een energiecontract afgesloten worden. Klanten die een overeenkomst aangaan met Budget Energie kunnen vervolgens weer korting krijgen op producten van de MediaMarkt.

Budget Energie contract met groene stroom en forse korting bij de MediaMarkt

Budget Energie levert groene stroom tegen scherpe prijzen. Het energiebedrijf levert drie soorten contracten. Een 1 jarig, 3 jarig en variabele energiecontract is te kiezen. En vanaf 1 januari 2018 kunt u in de MediaMarkt of op hun website overstappen naar Budget Energie.

Bestaande klanten worden niet overgeslagen want ook zij kunnen gebruik maken van MediaMarkt acties. Het jonge energiebedrijf werd in 2012 opgericht als groene stroom merk binnen Atoomstroom. Tegenwoordig is Budget Energie onderdeel van de Nutsgroep waartoe ook Elegant België behoort. Het klantenbestand van beide energiebedrijven verzorgen de energie en gaslevering van circa 800.000 huishoudens in zowel Nederland als België.

Gouden Loekie voor Budget Energie?

Met de samenwerking met MediaMarkt hoopt Budget Energie dit aantal te vermeerderen. Het streven is om voor 2020 1 miljoen huishoudens te kunnen voorzien van energie en gas. Het jonge energiebedrijf zit niet stil en  zou toch zo in aanmerking kunnen komen voor leukste tv reclame van het jaar. Het slogan van de commercial was: Lekker je plant laten groeien met groene en toch goedkope stroom van Budget Energie. Het filmpje liet een wietplantje zien onder een spaarlamp. Daarmee laat Budget Energie zien No Nonsense te zijn.

Budget Energie aanbiedingen vergelijken

EnergieVergelijking.nl vergelijkt voor u alle aanbiedingen van Budget Energie. Tegenwoordig staat Budget Energie in onze top 5 van goedkoopste energieleveranciers. Benieuwd of dit energiebedrijf iets voor u is? Vergelijk de tarieven met uw huidige energiebedrijf en wie weet is Budget Energie binnenkort uw nieuwe energieleverancier. Pak uw verbruik erbij en voer deze in en bereken alle energie aanbiedingen op EnergieVergelijking.nl.