Budgetenergie wint energiecollectief

Energiemaatschappij Budgetenergie.nl. Nederlands nieuwste energieleverancier, heeft de laagste prijs geboden voor de leden van het energiecollectief, dat is georganiseerd door de Consumentenbond. Budgetenergie geeft alle leden van het energiecollectief een gemiddelde korting van 372 euro per jaar met 1-jarige energiecontracten.

Ook is het mogelijk om een contract aan te gaan voor een periode van 3 jaar. Met het 3-jarige energiecontract geeft Budgetenergie een gemiddelde korting van 229 euro.

Veel positieve naamsbekendheid

Dat de jonge energieleverancier het energiecollectief heeft gewonnen zorgt voor veel positieve naamsbekendheid. Alle leden van het collectief krijgen namelijk te weten dat Budgetenergie de goedkoopste energieleverancier is. Dat betekent dat niet alleen de leden van het energiecollectief vernemen van het bedrijf Budgetenergie, maar ook de mensen die zich niet hadden ingeschreven, of te laat hadden ingeschreven. Iedereen kan namelijk zien dat Budgetenergie de winnaar is en dus de goedkoopste is.

Niet alle energieleveranciers deden mee

Bij het energiecollectief van de Consumentenbond doen helaas niet alle energieleveranciers mee. De reden hiervan heeft te maken met de commissie die de Consumentenbond van de deelnemende energieleveranciers vraagt. Deze bedraagt namelijk zo’n 60 euro per ingeschreven lid. Dat zorgt er voor dat diverse energieleveranciers niet kunnen meedoen omdat ze een deelname namelijk niet kunnen betalen.

Budgetenergie vergelijken met andere aanbieders

Het is altijd verstandig om de energieprijzen van de energieleveranciers te vergelijken. Zo weet u immers wie de goedkoopste is. Omdat niet alle energieleveranciers hebben meegedaan, die wel heel goedkoop zijn loont het de moeite om een persoonlijke energievergelijking te maken. Om te binnen gaat u eerst naar onze energievergelijker. Vermeld daar uw gegevens en bereken de energiekosten van alle energie leveranciers. Zo weet u direct of u nog meer geld kunt besparen.