Cashback van €225 ontvangen met overstap naar Oxxio?

€225 cashback Oxxio 1 jaarWilt u een cashback van €225 ontvangen met overstap naar Oxxio? Dan kunt u even verder lezen. Want stapt u over naar Oxxio tegen een vast tarief voor 1 jaar? Dan levert Oxxio u hiervoor Groene stroom & Gas. De €225 cashback zal met uw jaarafrekening verrekend worden. Is er niets veranderd in uw verbruik dan ziet u dus een verlaging tegemoet. Heeft u wel meer verbruikt? Dan verrekent Oxxio de cashback met uw jaarafrekening.

Cashback van €225 ontvangen met overstap naar Oxxio?

Omdat men graag elk jaar wil vergelijken en desgewenst overstappen kan deze aanbieding ideaal zijn. Het is bedoeld voor nieuwe klanten, dus als u momenteel al klant bent geldt deze aanbieding helaas niet voor u. Oxxio zal uw huidige energiecontract voor u opzeggen. Dus dat klusje wordt voor u geklaard. Dat wil zeggen als u voor Oxxio kiest. Gerust even verder kijken is natuurlijk ook mogelijk. En we raden dat zelfs aan. Het moet namelijk niet zo zijn dat Oxxio duurder blijkt. Daarom is energie vergelijken handig. Op die manier ziet u of deze Oxxio aanbieding de goedkoopste is.

Kost het overstappen mij geld?

Stel u wilt toch overstappen naar een andere energieleverancier omdat deze goedkoper blijkt. Dan ook zal de nieuwe energieleverancier uw overstap regelen. U hoeft dit nooit zelf te doen, mits u dat graag wilt. Gaat u verhuizen en blijft u bij dezelfde energieleverancier? Dan moet u de verhuizing wel zelf doorgeven. Vaak als men gaat verhuizen bekijken ze ook of ze kunnen overstappen. Denk daar bij na als u begint met energie vergelijken. Kies in dat geval altijd voor een eenjarig energiecontract. Dan hoeft overstappen nooit geld te kosten. Heeft u een driejarig contract? Dan bestaat de kans dat u een opzegvergoeding moet betalen. Dat is natuurlijk alleen zo als uw energiecontract nog een lange tijd loopt.

Kan ik zonder energie en gas komen te zitten?

Zonder energiecontract komen te zitten zal niet snel gebeuren. Naar welke energieleverancier u ook overstapt de energielevering gaat gewoon verder. Alleen als u wordt afgesloten door achterstallige betalingen kan dit gebeuren. Of u betrekt een nieuwe woning waar u niet tijdig een energieleverancier voor zoekt. Een overstap neemt vaak een aantal weken in beslag. Zorg dus altijd dat u tijdig wisselt van energieleverancier. Als u kampt met betalingsproblemen dan is overstappen een probleem. Want de nieuwe energieleverancier vraagt u dan een hoge borg.

Voorschotnota te hoog?

Het beste wat u dan kunt doen is een betalingsregeling aanvragen en blijven bij de huidige leverancier. Als u alles heeft afbetaald en het energiecontract uitgezeten heeft dan is overstappen weer mogelijk. Toch is voorkomen van een achterstand beter. Als uw voorschotnota te hoog blijkt, dan kunt u het heft in eigen handen nemen. Start dan met energie besparen om uw verbruik zoveel mogelijk te verlagen. Dan zal uw voorschotnota ook lager worden. Stap vervolgens elk jaar over om zoveel mogelijk voordeel te pakken.

 

Plaats een reactie