De groenste energie met Pure energie

Wilt u ook graag zorgeloos genieten van pure groene energie? Bekijk dan eens de aanbiedingen die deze energieleverancier te bieden heeft. Een gemiddeld huishouden die 3500 kilowattuur en 1500 m3 verbruikt betaalt bij Pure Energie ongeveer €138 per maand. Verschillende klanten hebben deze energieleverancier beoordeeld met een 8.3. Dit heeft te maken met de klantvriendelijkheid en het overstap proces. De hekkensluiter is toch ook wel de bereikbaarheid van de klantenservice van deze energieleverancier.

Minder CO2 en meer groene energie

Pure Energie wekt haar eigen groene energie op door middel van windmolens en zonneparken verspreid door Nederland. Het mag nogmaals gezegd worden: zij zijn al 4 keer benoemd tot groenste energieleverancier. EnergieVergelijking.nl heeft de aanbiedingen van Pure Energie in haar energievergelijker opgenomen zodat u een energievergelijking kunt maken. Het belangrijkste is nog wel dat de CO2 uitstoot word verminderd met het gebruik van groene energie.

Windenergie en zonne-energie maken het verschil

Kies uw eigen windmolen en laat dat uw nieuwe bron zijn voor uw geleverde energie. Heeft u liever zonne-energie? Dan kunt u daar ook voor kiezen. Help mee om ons klimaat te verduurzamen en begin daar vandaag nog mee. Pure Energie verkoopt alleen wat zij opwekt en de winst word weer opnieuw geïnvesteerd in nieuwe duurzame projecten. Pure Energie toont middels een kaart waar er windmolens en windparken staan. Klik op het gewenste project en meldt u daarvoor aan.

Alle energieprijzen vergelijken kan altijd

De energie vergelijken van Pure Energie met de overige groene energieleveranciers kan natuurlijk ook. Want alleen door te starten met een prijsvergelijk energie zult u kunnen berekenen welke energieleverancier geschikt is en de goedkoopste is voor uw adres.

Plaats een reactie