Delta gaat overeenkomst aan met T-mobile voor mobiele telefonie

delta mobiel

Energieleverancier Delta dat ook een onderdeel heeft in mobiele telefonie is een overeenkomst aangegaan met T-Mobile volgens een bericht op hun website. Delta heeft al haar klanten al ingelicht met betrekking tot het stoppen van haar mobiele diensten. De klanten hebben daarop de keuze gekregen voor een abonnement van T-Mobile en wanneer zij deze afsluiten ontvangen ze een korting van 5 euro per maand.

Contract met KPN stopt per 1 september

Voorheen bood Delta mobiele diensten aan waarbij zij gebruik maakten van het netwerk van KPN maar deze overeenkomst loopt af per 1 september 2016. Bij het overstappen van Delta mobiel naar T-Mobile hoeven de klanten geen aansluitkosten te betalen wat het overstappen gratis maakt.

Overige klanten worden ook ingelicht

Andere klanten van Delta die vaste telefonie, televisie, en energie/gas afnemen zullen later dit jaar ook worden ingelicht over het stoppen van de dienst van Delta. Zij krijgen ook een persoonlijk aanbod van T-Mobile. Delta is nog bezig met een aanbod voor haar zakelijke klanten.

Geen mobiele klant meer bij Delta maar bij T-Mobile

Alle correspondentie en vragen aan de klantenservice met betrekking tot mobiel bellen en internetten gaat via T-Mobile. Het aantal klanten dat mobiel belt bij Delta is 3000. De overige klanten die andere diensten afnemen zijn 180.000 die straks ook benaderd zullen worden.

Delta wil FOX Sports niet in basispakket opnemen

Wat betreft de kabel activiteiten kwam vorige week nog in het nieuws dat er nog veel onzekerheid bestaat omtrent FOX sports, Delta heeft een contract lopen die afgelopen maandag 1 augustus is komen te vervallen. FOX sports wil namelijk haar belangrijkste voetbalkanaal toegevoegd zien aan het basispakket. Delta voelt hier niets voor omdat er ook abonnees zijn die niet van voetbal houden en daardoor wel ineens 2 euro extra per maand moeten gaan betalen voor hun basispakket.

Plaats een reactie