€200 op je bankrekening ontvangen van Essent?

Wil jij €200 op je bankrekening van Essent?Wil je €200 op je bankrekening ontvangen van Essent? Lees dan even verder. Essent biedt nieuwe klanten een eenjarig contract. Het gaat hier om een groene stroom en gas contract. Vooral ideaal voor degene die nergens te lang aan vast wil zitten. De looptijd van een jaar biedt je heel snel weer de mogelijkheid om over te stappen.

€200 op je bankrekening van Essent

Je hoeft dus niet bang te zijn dat je meteen drie jaar of zelfs langer ergens aan vast zit. De voordelige leveringstarieven van Essent kunnen iets voor jou zijn. Daarvoor moet jij wel even de aanbieding checken. De cashback wordt achteraf aan je uit betaald. Dus dat is een leuk bedrag retour op je rekening. De groene stroom die geleverd wordt is afkomstig van windmolens. Zo ben je ook nog eens lekker duurzaam bezig.

Vaste prijzen voor één jaar

Een goede start van het jaar toch? Het gaat om een vast tarief dus geen last van tussentijdse grapjes met prijsstijgingen. Heb je de aanbieding bekeken en ben je toch nog nieuwsgierig naar wat er nog meer is? Gebruik in dat geval de energievergelijker en u zult nog veel meer energie aanbiedingen aantreffen. Ga je voor echte korting en een veel lager voorschotbedrag? Dan klik je desgewenst op de eerste energieleverancier in de energievergelijking. Deze is altijd de goedkoopste voor uw adres.

Overstappen naar een energieleverancier met groene stroom

Het jaar is net begonnen en we hebben ontzettend veel goede voornemens. Laat het overstappen naar groene stroom daar dan één van zijn. Naast Essent zijn er namelijk nog talloze energieleveranciers die ook groene stroom leveren. Klik maar eens op de optie Alleen duurzame energieleveranciers. Dan zie je dus een hele rits energieleveranciers die ook groene stroom bieden.

Krijg je twijfels over jouw nieuwe energiecontract?

Het kan voorkomen dat je na je bevestiging toch zoiets hebt van nee ik bedenk me. Dat mag daarvoor heb je dan uiterlijk 14 dagen de tijd om op te zeggen. De veertien dagen gelden vanaf het moment dat jij een bevestiging hebt gekregen. Bedenk je je niet? Dat kan natuurlijk ook. Dan hoef je je ook geen zorgen te maken over de verdere overstap. Want jouw nieuwe energieleverancier neemt dit karweitje van je over. Ze laten je zo spoedig mogelijk weten wanneer zij de levering overnemen van je oude leverancier.