€280 korting bij 1 jaar Nuon energie en gas

€280 korting bij 1 jaar Nuon energie en gas? Deze aanbieding betreft een energiecontract met een looptijd van twaalf maanden. Met de steeds maar duurder wordende energiekosten kan dit een mooie aanbieding zijn. Uiteraard kun je deze aanbieding van Nuon gerust naast de andere energie aanbiedingen leggen. Op die manier ben je verzekerd van de beste prijs voor jouw energie en gas.

Kun je al overstappen?

Check eerst natuurlijk wel even of overstappen van toepassing is. Dit doe je door je einddatum te checken. Is deze binnen 6 tot 8 weken? Dan kun je gewoon overstappen en kan Nuon starten met de levering. Overigens zijn er naast Nuon nog veel meer energieleveranciers die een fikse korting bieden. Er zonder meer vanuit gaan dat deze aanbieding de goedkoopste is, dat is niet verstandig. De meeste consumenten kijken altijd nog even rond. En gelijk hebben ze.

Energie vergelijken helpt altijd

Niets doen levert ook niets op dus energie vergelijken helpt altijd. Als je je huidige kosten vergelijkt met de getoonde kosten in de vergelijker dan zie je het verschil. Kiezen voor een looptijd langer dan een jaar moet echt lonen. Dus vergelijk de energiecontracten van één jaar dan ook met de driejarige contracten. Het gebruik van filters helpt je als je alleen groene stroom uit Nederland verkiest. De gemiddelde besparing kan jou tot €400 per jaar opleveren.

Enkel zoeken op duurzame energie?

Wil je bijvoorbeeld alleen maar windenergie? Dan kun je daar ook op zoeken. Zoals je ziet hoeft energie vergelijken echt niet ingewikkeld te zijn. En als jij in de situatie verkeerd dat je jaren geleden bent overgestapt? Dan zou je besparing hoger uit kunnen vallen. De meeste overstappers zijn nieuwsgierig naar wat een andere energieleverancier heeft te bieden. En deze groep stapt dan ook vaak over. Als je weet dat je een paar honderd euro kunt besparen dan is dat mooi meegenomen.

De beste aanbiedingen op EnergieVergelijking.nl

Het punt is dat een energievergelijker je laat zien waar de besparing te halen valt. Jij als consument hebt de vrije keuze. Dat wil zeggen als jouw energiecontract bijna verloopt je vrij bent om te wisselen van energieleverancier. Stap je over naar Nuon? Dan zie je dat de korting al is toegepast. Wil je toch nog even wachten op een nog betere aanbieding? Dat kan altijd. Check van tijd tot tijd de energie aanbiedingen op EnergieVergelijking.nl en stap over wanneer het jou uitkomt.

 

Plaats een reactie