easyEnergy aanbieding flexibele energie €120 p/mnd *

easyEnergy is een nieuwe energieleverancier en biedt groene energie en gas tegen inkoopprijzen. Daarvoor is wel een slimme meter nodig want anders kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding. Het voordeel van deze nieuwe energieleverancier is dat u altijd gratis opzeggen kunt en u betaalt slechts €5 per maand voor uw aansluiting. Ze kopen energie in tegen de allerlaagste inkoopprijzen. 

easyEnergy doet niet aan cashback of welkomstkortingen

easyEnergy doet niet aan tussentijdse verhogingen en ze bieden dan ook geen welkomstkorting of leuke cadeaus aan. Er van uitgaand dat u een verbruik heeft van 3000 kilowattuur en 1500 m3 gas betaalt u bij easyEnergy per maand €120. Zij regelen de overstap kosteloos voor u zodat u daar geen omkijken naar heeft wel zo handig. Omdat de handelsprijzen voor energie verschillen per dag vraagt easyEnergy om een slimme meter. Op die manier kunnen zij elke dag uw verbruik uitlezen en daaraan de inkoopprijs koppelen.

Benieuwd naar de tarieven van easyEnergy?

Nieuwsgierig geworden naar de prijzen van easyEnergy? Start dan nu met energie vergelijken en bereken meteen uw voordeel met easyEnergy. Wij hebben de prijzen van deze energieleverancier opgenomen in onze energievergelijker. Ziet u onverhoopt toch een andere energie aanbieding? Dan staat het u vrij om te kiezen voor welke energieleverancier dan ook ook.