Energiemaatschappij NLE vanaf nu ook prijsvechter in telecom

nlenergiegebouw

Niet alleen aanbieder in elektriciteit en gas maar nu ook aanbieder in telefonie, internet en televisie dat is wat energiemaatschappij NLE voortaan er ook naast doet. NLE oftewel de Nederlandse Energie Maatschappij biedt deze diensten nu ook aan met behulp van het netwerk van KPN.

Eerste energiemaatschappij dat telecom aanbiedt

Hiermee is de energiemaatschappij dan ook de eerste die een uitstap maakt naar de telecommarkt. NLE gaf eerder al aan het voornemen te hebben om binnen een tijdsbestek van vijf jaar 500.000 klanten aan te willen trekken voor haar nieuwe dienst. NLEx zal onder meer kunnen concurreren met het aanbod van kabelprovider Ziggo. Omdat KPN alleen een samenwerking aangegaan is en dus niet eigenaar is van het product zullen ze de eerste tijd geen winst kunnen behalen. Desondanks kan KPN toch haar concurrentie positie hiermee versterken.

KPN haar goede naam moet klanten trekken

Het overgrote deel van de consumenten is positief over KPN dus is de kans groot dat er sneller word gekozen voor NLEx. Positief detail is ook dat er geen installatiekosten worden gerekend wanneer zij overstappen naar NLEx vanaf Ziggo. Een start abonnement Alles-in-1 word nu voor €29,95 per maand aangeboden. Het gaat hierbij om DSL in drie snelheden en voor alle drie word €29,95 gevraagd het eerste jaar.

Aanvullende pakketten beschikbaar met diensten zoals HBO en onbeperkt bellen

Zo is er de mogelijkheid om het pakket uit te breiden en bestaande energieklanten die overstappen naar Alles-in-1 krijgen ook nog eens €25 korting. NLE concurreert sowieso met haar instap aanbod omdat klanten van Ziggo voor hetzelfde aanbod ruim €16 per maand meer moeten betalen. Klanten die last hebben van een zwak wifi signaal kunnen dit versterken omdat er een gratis wifi versterker word geleverd.

Plaats een reactie