Energieprijzen lager in juli hoeveel kunt u besparen?

De energieprijzen zullen in juli door een aantal energieleveranciers weer worden verlaagd. De vraag is dan ook hoeveel kunt u besparen op uw energie? Iedereen gaat voor de lagere energiekosten omdat dit toch al gauw zo’n €400 tot €600 kan opleveren. U kunt de energieprijzen die de energieleveranciers vanaf 1 juli 2016 gaan hanteren in de gaten houden, en op basis van die prijzen kunt u weer starten met energie vergelijken.

Vergelijk energie en gas het hele jaar door

U kunt trouwens het hele jaar door energie vergelijken het is namelijk niet zo dat de energieprijzen in januari en juli persé goedkoper zijn dit geldt voor alle maanden. Als u drie jaar terug voor het laatst bent overgestapt naar een andere energieleverancier kan de energieprijs nu in mei ook al een stuk goedkoper zijn, want de energieprijzen zijn sinds 2013 alleen maar goedkoper geworden. Misschien zijn uw energiekosten veranderd in het afgelopen kalenderjaar waardoor u meer of minder gaat betalen. Er zijn verschillende redenen die ten grondslag kunnen liggen aan een lagere of hogere energierekening.

Voorkom hogere energiekosten op EnergieVergelijking.nl

Het beste is natuurlijk om een hogere energierekening te willen voorkomen en dat kan met gemak. U dient daarbij goed op uw energie en gasverbruik te letten. Deze kunt u simpel met een paar trucjes omlaag brengen. Delta gaf recentelijk al aan haar variabele energietarieven te gaan verlagen, en Eneco verlaagd de energietarieven ook. Nog een maand en dan zullen de andere energieleveranciers ook volgen met hun prijswijzigingen. Er zullen ook energieleveranciers tussen zitten die dezelfde prijzen blijven hanteren of hun energieprijzen zelfs zullen gaan verhogen.

Goedkopere energieprijzen 2016/2017

Geen nood want u bent vrij om dan te wisselen van energieleverancier door te kiezen voor goedkopere energieprijzen. Ondanks het feit dat energieleveranciers stuntten met hun prijzen blijkt er nog altijd een groep consumenten te zijn die al jaren hetzelfde energietarief betalen aan hun energieleverancier. Bent u hier één van? Het kost u niets om eens een energie vergelijk te starten, u zult verrast zijn over de hoogtes van de welkomstpremie’s die worden geboden.

Bevalt de besparing u? Stap direct over

Bestudeer uw energierekening maar eens en denk eens na over hoeveel u kunt gaan besparen op uw energiekosten. Wanneer u een dergelijk energie vergelijk voor uw neus heeft liggen dan zult u constateren dat de besparing niet €400 is maar ruim €700. Het restant wat overblijft is het bedrag dat u in uw portemonnee kunt houden.

Energie vergelijken op EnergieVergelijking.nl is altijd gratis en dat blijft het ook in 2016. Wij weten zeker dat de korting op energie en gas u zal bevallen dus waarom begint u nu niet met het vergelijken van de energieprijzen 2016?

Plaats een reactie