Energieprijzen 2019

Kale energiekosten 2019 stabiel voor nu

De energieprijzen in 2018 waren in ieder geval niet heel hoog. In vergelijking met de gasprijzen kunnen we dus gerust ademhalen. Wat een totale eindafrekening duur zou maken is niet puur de energieprijs. Dus stapt u nu over? Dan is uw energieprijs 2020 al duidelijk.

Vaste of variabele energieprijzen?

Kiest u of heeft u gekozen voor een variabele energieprijs? Dan kan de hoogte variëren. Daarom is de beste keus een vaste energieprijs. U krijgt dan niet te maken met stijgende energieprijzen.

Houdt uw energierekening in 2019 zo laag mogelijk

Fiscale maatregelen kunnen de energieprijzen duurder maken. Maar de kale energieprijs veranderd tweemaal per jaar. Een simpele oplossing is dan ook energie besparen. Des te minder energie u verbruikt des te minder u betaalt. Kijk vooral naar de cashback kortingen. Deze drukken de totaalprijs.

Grijs of groen, energie vergelijken? Altijd doen

Met uw verbruik en adresgegevens bij de hand vindt u snel uit wie de goedkoopste energieprijzen biedt. De allergoedkoopste prijzen vinden kan met verschillende zoek optie’s. Zoek op pure groene energie of een combi van grijs en groen. Let wel even goed op de looptijd, een drie jarig contract biedt niet persé de goedkoopste prijzen. Ook al lijkt dat soms wel zo.

Prijsvergelijking energiekosten 2019

Door een prijsvergelijking te maken van alle producten vindt u de goedkoopste energieleverancier. Zorg dat u alles doorgenomen heeft voordat u besluit.

Plaats een reactie