Energierekening word goedkoper in de toekomst

toekomst energieDe energierekening gaat de komende 3 jaar omlaag, reden hiervan is dat de transportkosten met €50 per jaar goedkoper worden. De besparing zal voor het bedrijfsleven en particulieren 2,1 mrd opleveren.

Transportkosten worden verlaagd dankzij lage rente

De ACM Autoriteit Consument en Markt gaat de transporttarieven fors verlagen. De ACM maakte dit vanmorgen bekend. Omdat de rentes laag zijn kunnen de transportkosten ook verlaagd worden voorts word ook een verlaging voorspeld in onze elektriciteits en gasprijzen. Onze transportkosten beslaan een groot gedeelte van onze energierekening.

Eerder al gaf Minister Henk Kamp aan dat hij een verlaging wilde van de transportkosten op korte termijn, met dit besluit wilde hij voorkomen dat grote bedrijven in de financiele problemen komen door de nu hoge transportkosten.

Energie vergelijken

U kunt uw energierekening ook zelf goedkoper maken door te beginnen met energie vergelijken. Met energie vergelijken kunt u precies zien welke energieleveranciers in uw regio energie leveren en welke daarvan het meest voordelig is.

Plaats een reactie