Energieveiling

Energieveiling gezien? Of heeft u aanbiedingen voor energie binnengekregen om deel te nemen aan een energieveiling? Energieveilingen zijn tegenwoordig booming business. Veel consumenten kiezen voor de zekerheid van een energieveiling. Zij sluiten zich aan bij een vereniging of organisatie ( Energiecollectief ), die vervolgens voor de consument bied op een geboden energieproduct. Is de veiling eenmaal gewonnen, dan kunt u ervoor kiezen een contract aan te gaan als u dit aantrekkelijk genoeg lijkt.

Energieveiling wel zo goedkoop?

Omdat de elektriciteit collectief ingekocht word, profiteren alle leden van het aanbod. Let wel op dat het aanbod niet per definitie de goedkoopste is! Voordeel ervan wel is dat het energiecollectief de overstap regelt, en u als consument verder nergens omkijken naar heeft. De online prijsvergelijkers hebben meestal de scherpste tarieven, zelfs ten opzichte van de Energieleverancier. Dus zelf energie vergelijken en overstappen in de hand houden is uiteindelijk verstandiger.

Verdien meteen een paar honderd euro

U kunt de energieveiling juist wel gebruiken als vergelijkingsmateriaal en zodoende zoeken naar een scherpe actiekorting die geboden word voor uw energiecontract. Dankzij de mogelijkheid om online uw energiecontract te kunnen vergelijken zult u altijd bij ons de scherpste aanbiedingen kunnen vinden. U zoekt gewoon op basis van uw huidige verbruik en energieleverancier naar een goedkopere aanbieding. Het lijkt bijna wel een winkel met allerlei goedkope actie’s, wij zijn dan geen webshop die zelf energie leveren maar wij leveren u de mogelijkheid om zoveel mogelijk geld te kunnen besparen.

Wij tonen u ook aan wat de hoogte is van het bedrag dat u gaat besparen, u ziet in het overzicht een all in prijs en dat bedrag verrekend u met het bedrag dat u nu betaalt en voila!. Wij als online energievergelijker helpen u ook met het overstappen naar de andere energieleverancier dus dat proces word u al uit handen genomen.

Plaats een reactie