ENGIE Windenergie van de Noordzee

Bent u van plan om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier? Dan kunt u eventueel kiezen voor ENGIE Windenergie van de Noordzee. De energieleverancier haalt haar energie uit een windmolenpark van de Noordzee en daarmee kiest u voor een erg duurzaam energiecontract. Dit betreft een driejarig ENGIE Windenergie energiecontract.

Over ENGIE Windenergie

ENGIE wilt de CO2-uitstoot zoveel mogelijk verminderen. De energieleverancier zet zich hier iedere dag weer voor in. ENGIE Windenergie is daar een goed voorbeeld kwam. Deze stroom wordt niet ver van Nederland opgewekt. Immers ligt Nederland zelf aan de Noordzee. Wilt u graag kiezen voor windstroom? Dan is een ENGIE Windenergie energiecontract een goede keuze.

Drie jaar lang vaste tarieven

Kiest u voor een ENGIE Windenergie van de Noordzee energiecontract? Dan profiteert u drie jaar lang van vaste tarieven. Gedurende de looptijd zullen de energietarieven dus niet wijzigen. Daarmee profiteert u ook van veel zekerheid. Na de looptijd van uw contract zet de energieleverancier de tarieven om naar variabele tarieven. Uiteraard kunt u onze website dan wederom raadplegen en eveneens weer overstappen.

Waarom kiezen voor deze energiedeal?

Wilt u graag kiezen voor ENGIE Windenergie? Dan profiteert u van meerdere voordelen. Deze zijn als volgt:

  • Vaste leveringstarieven voor gas en stroom voor een periode van drie jaar;
  • Groene windenergie;
  • Geen prijsstijgingen gedurende de looptijd;
  • Geen verrassingen achteraf;
  • Standaard 14 dagen bedenktijd.

Bij dit energiecontract ontvangt u (momenteel) geen cashback, maar wel profiteert u van scherpe energietarieven 2019. Wilt u toch liever kiezen voor cashback energie? Dan kunt u ook onze energievergelijker raadplegen en andere energieleveranciers vergelijken. Ook kunt u kiezen voor energie met welkomstcadeau. Dan kunt u onder andere een tablet, weekendje weg of cadeaubon krijgen als u nieuwe klant wordt.

Belangrijk om te weten

Wilt u graag overstappen naar een ENGIE Windenergie energiecontract? Dan is het altijd belangrijk dat u rekening houdt met verscheidene zaken. Hieronder volgen de belangrijkste zaken op een rij:

  • Het is belangrijk dat u uw huidige contract naloopt. Stap alleen over indien uw contract binnen twee maanden afloopt of inmiddels verlopen is. Is dat niet het geval? Dan kunt u mogelijk nog beter even wachten met de overstap om een eventuele overstapboete te voorkomen;
  • Raadpleeg onze energievergelijker. Mogelijk zit er nog een andere deal bij die in uw geval voordeliger is. Zorg ervoor dat u alle belangrijke gegevens invoert, waaronder uw postcode + huisnummer en woonadres. Op basis daarvan kunt u berekenen welke aanbieder het voordeligste is;
  • Indien u overstapt naar een nieuwe energieleverancier, is het altijd raadzaam om de voorwaarden ook door te lezen op de website van de energieleverancier.

Energie vergelijken en overstappen?

Wilt u graag energie vergelijken en overstappen? Overstappen van energieleverancier is erg eenvoudig. Als u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert, kunt u op basis daarvan een eenvoudige berekening maken. Op basis van uw voorkeuren staat de goedkoopste energieleverancier 2019 bovenaan. Sluit vandaag nog uw nieuwe contract af en pak uw voordeel.

Plaats een reactie