Essent €175 Bol.com bon bij 3 jarig contract

Actie van Essent: Kiest u voor 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker? Dan ontvangt u tijdelijk een bol.com cadeaukaart van €175. Super handig voor de feestdagen om cadeau’s aan te schaffen. Of om u zelf een energiezuinige wasmachine cadeau te doen. Hiermee bespaart u natuurlijk weer op uw energiekosten.

Essent aanbieding met Bol.com cadeau kaart iets voor u?

Energieleverancier Essent is één van Nederlands grootste energieleveranciers. En zij verwelkomen jaarlijks duizenden nieuwe klanten. Wilt u bekijken of Essent iets voor u is? Kijk dan naar de aanbieding van Essent. Want belangrijk is wel: Wat gaat u betalen als nieuwe klant van Essent? Bij een gemiddeld verbruik van 3500 kWh en 1100 m3 gas zal uw maandelijkse termijnbedrag €124 zijn.

Welk cadeau koopt u met uw bol.com cadeaukaart?

Spreekt dat u aan? Dan is is deze energie aanbieding misschien iets voor u. U zult na overstap de Bol.com bon binnen 9 weken per post ontvangen. En dan is het geheel aan u wat u met deze cadeaukaart doet. Geen zorgen over het overstapproces maken want Essent zegt uw oude leverancier natuurlijk voor u op.

Is overstappen al mogelijk?

Besloten om toch te annuleren? Dan kan dit binnen 14 dagen na de overstap. Bent u wel in staat om over te stappen? Dat wil zeggen is de einddatum al in zicht? Want anders moet u een overstapvergoeding betalen. Kunt u wel overstappen dan is dit stukje informatie niet voor u van toepassing. Andere energie deals vergelijken kan natuurlijk ook. We hebben op onze pagina energie aanbiedingen nog veel meer voor u. Zo kunt u alle aanbiedingen met elkaar vergelijken waardoor u de goedkoopste energie vindt.

Plaats een reactie