Gaat u voor de €250 cashback van Oxxio?

Gaat u voor de €250 cashback van Oxxio?Oxxio biedt nu €250 cashback én een voordelig tarief voor energie en gas. De looptijd is 12 maanden dus lekker kort. Bekijk deze aanbieding zo snel mogelijk. Wie weet sluit het geheel aan op uw voorkeuren. Er zijn gelukkig meerdere energie aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Dus de beste tip is om deze Oxxio aanbieding te leggen naast de overige aanbiedingen. Zo ziet u direct wie de voordeligste energieleverancier is. Gaat u voor de €250 cashback van Oxxio of is toch een ander voor u de goedkoopste energieleverancier?

Hoe verlaagt u uw energiekosten?

Vergelijken is altijd dé manier om uw energiekosten te verlagen. We zijn allen namelijk onplezierig verrast met de verhoging van ons voorschotbedrag. De energieleveranciers sturen hun klanten berichten waarin wordt aangekondigd dat het voorschotbedrag stijgt. Het gaat hierbij om enkele tientjes per maand. Het bericht geeft ook de reden van de stijging aan. De energiebelasting en overige heffingen zijn namelijk duurder geworden. De energiebelasting wordt elk jaar verhoogd. Dit wordt gedaan om de verduurzaming te versnellen.

Met al die prijsstijgingen valt er toch niets meer te besparen?

Vaak denken consumenten dan dat er niets meer te besparen valt. Maar we kunnen u geruststellen: dat is wel zo. Allereerst kunt u daar thuis mee beginnen. Uw verbruik omlaag brengen helpt enorm. Want hoe minder u verbruikt des te minder u hoeft te betalen. De consument is nog altijd een belangrijke factor in het verdienmodel van de energieleverancier. Zij zullen daarom ook altijd met energie aanbiedingen blijven komen. Uw taak is om deze energie aanbiedingen te vergelijken.

Verwachting energieprijzen over 5 jaar? Dat weten we nog niet

We weten natuurlijk niet hoe de verwachting van de energie en gastarieven over een aantal jaren zal zijn. Maar tot die tijd kunnen wij zoveel mogelijk doen. Structureel aanpassingen aanbrengen. En dat houdt in dat we van alles een beetje minder gaan gebruiken. Als u eens in de zoveel jaar ook nog eens een elektrisch apparaat vervangt dan leidt dit ook tot besparen. Een nieuwe koelkast zal veel minder stroom verbruiken dan een oude koelkast. We vinden het vaak onnodig om de trouwe koelkast te vervangen, maar besef wel dat deze u meer stroom zal kosten.

Gaat u voor de €250 cashback van Oxxio?

En omdat de gemiddelde besparing bij overstappen rond de €250 ligt zult u uw doel sneller behalen. Tel daar ook het bedrag van bezuinigen bij op. Oxxio levert u groene stroom, dit is stroom dat wordt geproduceerd met windmolens in Europa. Wilt u echt groene stroom? Dan zijn andere energieleveranciers meer geschikt. Vink in onze energievergelijker dan even alle groene stroom uit Nederland aan. Wij tonen u dan de energieleveranciers die stroom opwekken uit Nederland. Of in ieder geval Hollandse groene stroom uit Nederland inkopen. Inkopen of zelf produceren het maakt niet uit, als het maar echte groene stroom uit Nederland is.

Wat u ook kiest, ga altijd voor de hoogste korting!

De ene consument hecht nu eenmaal meer waarde aan de soort stroom. Niemand is tenslotte gelijk. En dat hoeft ook niet. Soms vindt een consument dat het al genoeg bijdraagt aan het milieu. Dus kiezen ze voor groene stroom waarvan de herkomst uit Europa is. Het voordeel van overstappen in Nederland is dan ook dat we echt zelf mogen kiezen. Er wordt ons in dat geval niets opgelegd. Ok de prijsstijgingen worden ons dan wel opgelegd. Maar zelf kiezen voor een energieleverancier is nog altijd mogelijk.

De hoogste korting telt in een energievergelijking. Want daarmee kunt u de maandelijkse kosten aan uw energieleverancier verlagen.

 

Plaats een reactie