Gasprijzen 2014

gasprijzenHoe is het met uw huidige gastarief gesteld? Bent u tevreden? Wilt u graag weten of u ook goedkoper uit kunt zijn bij een andere gasleverancier? In Nederland bevindt zich de grootste gasbel van Europa en hoe dichterbij u bij de gasbel woont die zich bevind in Slochteren hoe goedkoper de gasprijzen. Daarnaast zijn er verschillende gasleveranciers die gas verkopen, waarbij u uw gas kunt afnemen.

Kan uw gasprijs goedkoper?

De meeste mensen hebben een standaard contract met standaard gasprijzen. Omdat de gasprijzen bij de aanbieders verschillen loont het de moeite om te vergelijken. Door te kiezen voor een contract dat is gebasseerd op uw verbruik, uw situatie en uw persoonlijke voorkeuren kunt u fors besparen.

gasprijzen 2014 voordelen

Shutdown Verenigde Staten

Met de genoemde Shutdown die Amerika heeft ingesteld verwacht energieconcern Shell vooralsnog geen verstoorde balans in de gasprijzen. Dus wij hier in Nederland ondervinden hier geen hinder daarvan. U wilt er voor de komende winter ook graag warmpjes bijzitten zonder hier al te veel voor hoeven te betalen. U kunt kiezen om uw gasprijs vast te zetten voor een bepaalde periode, maar u kunt ook uw gasprijs variabel houden. Wat is wijsheid?

Gasprijzen 2014 vergelijken

Start direct met energie vergelijken. Ons kabinet trof al maatregelen zoals het betalen van extra energiebelasting plus de btw werd verhoogd, onze netwerkkosten werden ook duurder kortom allemaal punten waardoor onze energierekening duurder werd. Hier konden wij als consument weinig tegen inbrengen en hadden hier dan ook geen invloed op. Maar we hebben wel invloed waar het komt op het kiezen van een ander gastarief, en we kunnen zelf zoveel mogelijk doen door te besparen op ons gasverbruik.

Besparen op gasprijzen en gasverbruik

U heeft op dit moment de keuze: U kunt kiezen hoeveel u voor uw gas betaalt, het is zeer zeker de moeite waard om uw gasprijzen voor 2014 te vergelijken en deze naast uw huidige gastarief te leggen. Daarnaast begint de besparing al bij u thuis: beperk uw gasverbruik daar ligt de besparing namelijk ook. Onze¬†energievergelijker toont u de goedkoopste gasprijzen. Start pro-actief en doe die gasprijzen vergelijking op Energievergelijking.nl. Gas erop en bespaar honderden euro’s. Klik hier!

Plaats een reactie