Gasprijzen 2017

Gasprijzen 2017 vergelijken en direct kiezen voor de goedkoopste gasaanbieding op EnergieVergelijking.nl. Een vergelijking van de gasprijzen zal u meteen laten zien dat de energiebelasting op gas fors omhoog gegaan is. Door alle gasprijzen te vergelijken zult u uw voordeel kunnen berekenen. Het hoogste voordeel behaalt u door te kiezen voor de goedkoopste gasprijzen. De gasprijs hangt af van de olieprijzen en die liggen al een tijdje vrij laag. Je zou daardoor denken dat je dit meteen weer terug ziet in een gasvergelijking maar de belasting op gas heft dit weer op.

Gasprijzen 2017 vergelijken

Wat u precies aan gas gaat betalen is niet te zeggen omdat uw gasverbruik over het komende jaar nog te bepalen valt. Door flink te besparen op uw gaskosten komt u echter al een heel eind, bedenk maar bij iedere douchebeurt en de lengte ervan: Dit kost mij meer aan gas. Gas wordt tevens ook gebruikt voor het koken maar dit is maar een klein onderdeel van uw rekening. De belangrijkste punten die uw gasverbruik bepalen zijn uw douche gedrag en de mate van het gebruik van uw verwarming. De gasprijs anno 2016 is 0,65 eurocent door slim te vergelijken en te kiezen voor een goedkopere gasprijs kunt al 0,10 eurocent per kubieke meter aardgas besparen.

Stap ieder jaar over op EnergieVergelijking.nl

Doordat de oliemarkt zo onstabiel is verschillen de gasprijzen ook enorm,  u als consument heeft daar nog geen last van. Alleen als u heeft gekozen voor een variabel tarief kunt u daar hinder van ondervinden.  Gelukkig draaien de gasprijzen niet alleen op de olieprijzen en spelen er ook andere zaken mee. Toegegeven de gasprijzen zijn duurder geworden maar wanneer u ieder jaar weer wisselt van energieleverancier kunt u maximaal besparen. Trek het voordeel daarom naar u toe door de overstapkortingen met elkaar te vergelijken voor de beste en goedkoopste gasprijs 2017.

Plaats een reactie