Goedkoopste energieleverancier 2018

Goedkoopste energieleverancier 2018 vinden? Op de zaken vooruit lopen is wat consumenten graag doen om zoveel mogelijk te kunnen besparen. Nu een energiecontract afsluiten betekent dat u tot aan het eerste kwartaal van 2018 gebeiteld zit met de energieprijzen. Als u overstapt dan kan het u €350 opleveren waardoor uw lasten verlaagt worden met zo’n €30 per maand. Dit bedrag kan natuurlijk ook hoger zijn want dit is afhankelijk van wat u thuis verbruikt.

Goedkoopste energieleverancier 2018 laat zich kiezen door u

De Goedkoopste energieleverancier 2018 word door u gekozen nadat u een onafhankelijke energievergelijking heeft gemaakt. U kunt uiteraard per energieleverancier de prijzen helemaal gaan uitpluizen, maar onze energievergelijker heeft dat al voor u gedaan. U zult in de lijst van de energievergelijker de goedkoopste energie en gasprijzen zien. Is het een aantal jaren geleden dat u bent gewisseld van energieleverancier? Dan kunt u gemiddeld toch weer zo’n €350 per jaar besparen maar ook gerust meer. Want dit hangt weer af van de prijs die u nu betaalt.

Shoppen voor het goedkoopste energiecontract leuk klusje

Besparen door te vergelijken is niet meer weg te denken en met name op energieleveranciers. Wij kunnen wel uiteen zetten wie volgens ons de Goedkoopste energieleverancier is, maar uw adres en verbruik is het belangrijkste onderdeel van de vergelijking. Dat kan in de regio Rotterdam misschien energieleverancier Eneco zijn maar in Friesland kan Essent weer als goedkoopste uit de bus komen. Elk jaar weer stapt zo’n 15 tot 17% van de Nederlandse bevolking over naar een veel goedkopere energieleverancier.

Blijft u of gaat u?

In Nederland zijn we verwend met meer dan 35 energieleveranciers zodat de keuze zeer uitgebreid is. De consument is dan ook de spil waar het om draait voor energieleveranciers. Een energieleverancier zal daarop bijna altijd moeten concurreren om zoveel mogelijk overstappers binnen te kunnen halen. En dit is te danken aan de liberalisering van onze energiemarkt. Is een energieleverancier te duur? Dan heeft de consument het eindoordeel en die zal deze energieleverancier overslaan. Want er is tenslotte meer dan genoeg aan keuze en gaan ze gerust naar een ander toe. Dit betekent dus ook dat u niet verplicht bent om bij uw huidige energieleverancier te blijven.

Energiekosten 2017/2018 opnieuw berekenen

Het komt dan ook vaak voor dat een consument de vernieuwde energiekosten voor het komende kalenderjaar onder zijn neus krijgt. En wanneer deze kosten hoger uitvallen dan starten consumenten meteen met energie vergelijken. En dat is hun goed recht want alle vaste lasten bij elkaar kosten al genoeg. Neem een voorbeeld aan de hypotheekmarkt nu de rentes zo laag zijn profiteren huishoudens daarvan. Zij kunnen hun maandelijkse hypotheekkosten verlagen door hun hypotheek over te sluiten. Dit kan jammer genoeg niet elk jaar maar het oversluiten van een energiecontract kan wel weer elk jaar.

Met energie vergelijken de goedkoopste energie vinden

Doe daar dus uw voordeel mee en start direct uw zoektocht naar de goedkoopste energieleverancier van 2018 zodat u kunt besparen op uw energiekosten. Uw energieleverancier heeft u al de eindafrekening gestuurd over het afgelopen jaar dus pak dat verbruik erbij en begin met berekenen. Overstappen kan altijd kosteloos mits uw einddatum al in zicht is. Wij raden u dan ook aan om altijd te kiezen voor een energiecontract die niet langer duurt dan 12 maanden zodat u gratis kunt overstappen.

Plaats een reactie