Goedkoopste energiemaatschappij 2021

Uw energiemaatschappij komt niet elk jaar als goedkoopste uit de bus. Daarom raden wij aan om elk jaar de goedkoopste energiemaatschappij te vergelijken. Want Essent kon in 2019 de goedkoopste zijn, maar wie weet zijn ze het jaar erop weer iets duurder. Zoeken naar de goedkoopste energiemaatschappij 2021 kan verrassende antwoorden brengen. Want welke energiemaatschappij is dat? Voeg uw gegevens toe aan de energievergelijker en vindt binnen enkele seconden dan ook de goedkoopste energiemaatschappij van 2021.

Stapt u elk jaar over of eens in de zoveel jaar?

Er zijn nog altijd heel veel huishoudens die niet eens elk jaar energie vergelijken. Het komt er niet van, of ze vinden dat ze zo wel goed zitten. Er warmpjes bijzitten doet u altijd wel. Maar of uw huidige tarief nog wel de goedkoopste is, kan zomaar verandert zijn. Let wel: U bent niet verplicht om bij uw energiemaatschappij op te stappen. Als een energievergelijking laat zien dat u een paar honderd euro kunt besparen, stapt u dan wel op? Uw voorschotbedrag met die besparing kan dan zo een tientje of twee goedkoper worden. Dan is overstappen naar de goedkoopste energiemaatschappij 2021 niet eens zo’n gek idee.

Wat betaal ik momenteel aan de goedkoopste energiemaatschappij 2021 als ik nu overstap?

En het kost weinig tijd en weinig moeite. Want deze nieuwe maatschappij regelt de rest voor u. Zij zeggen het huidige energiecontract op, en leveren u vanaf een bepaalde datum energie en gas. Houdt wel even in acht dat uw einddatum ook bijna in zicht moet zijn. Dan kunt u helemaal zonder zorgen opstappen. De hoogste korting behaalt u als u voor een energiecontract gaat zonder opsmuk. Dat wil zeggen geen cadeaus bijvoorbeeld. Er zijn energiecontracten met cadeau en zonder. Degenen zonder cadeau bieden een aantrekkelijke korting.

De tarieven voor energie en gas zijn lager en vaak is de korting al verwerkt. Dat ziet u dan aan uw maandelijkse voorschotnota. De korting kan ook achteraf aan u uitgekeerd worden. Het hangt natuurlijk van uw verbruik af, maar bij een gemiddeld verbruik betaalt u rond de €1560 per jaar. Dat komt neer op €130 per maand als uw verbruik 3000 kWh en 1450 m3 is. Dit zijn nu de tarieven die de goedkoopste energiemaatschappij 2021 rekent.

Met meer dan 45 aanbieders altijd voordeel

We hebben de luxe uit meer dan 45 energiemaatschappijen. En dat zijn er veel, maar daardoor biedt het meer kans op hogere kortingen. Iedere energiemaatschappij verwelkomt nieuwe klanten. En dat zien we ook aan de energie aanbiedingen. Welk voordeel dat is kan verschillen. Een cashback korting of een korting die al verwerkt is. Of met een mooi cadeau. Het hangt dus af van wat u graag wilt. Ziet u een cadeau wel zitten? Dan kunt u die aanbiedingen eens doornemen. Gaat u echt voor de korting in euro’s? Dan laat de energievergelijker altijd een aantal keuzes zien. De eerste energiemaatschappij in het rijtje is dan de goedkoopste energiemaatschappij van 2021.

Neem ook ervaringen door van andere overstappers over een bepaalde energiemaatschappij

U kunt ook de ervaringen lezen die andere consumenten hebben met betrekking tot een bepaalde energiemaatschappij. Dat kan de doorslag geven. Hoe hoog is de tevredenheid onder huishoudens? Of hoe duurzaam is hun aanbod? Komen uw wensen overeen dan kunt u uw keuze vastleggen. Wacht u liever nog even? Dat kan ook. Het is altijd beter om goed de tijd te nemen voordat u overstapt naar de voor u de goedkoopste energiemaatschappij van 2021. En blijkt u na een aantal dagen toch te twijfelen? Dan kunt u op het moment dat u uw keuze vastgelegd heeft, binnen veertien dagen uw keuze weer ongedaan maken.

Plaats een reactie