Gratis Bosch snoerloze stofzuiger bij Nuon energiecontract

Gratis Bosch snoerloze stofzuiger bij Nuon energiecontractWilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan kunt u nu een gratis Bosch snoerloze stofzuiger krijgen indien u kiest voor een driejarige Nuon energiecontract. De stofzuiger heeft een nieuwwaarde van maar liefst 250 euro en met behulp van dit handige apparaat komt u overal bij! Wilt u graag profiteren van deze energiedeal? Raadpleeg onze energievergelijker en bereken welke deal het beste bij u past.

Over de Bosch snoerloze stofzuiger

Deze Bosch snoerloze stofzuiger is ontzettend flexibel en licht. Ook werkt dit model erg krachtig en komt u eenvoudig langs alle meubels en kunt u gemakkelijk onder uw bank stofzuigen. Het model is zowel te gebruiken als kruimelzuiger en als steelstofzuiger. Met een gewicht van drie kilogram is dit model ook nog eens er licht en hoeft u dus ook niet te sjouwen.

De Bosch snoerloze stofzuiger is voorzien van Lithium-Ion batterijen. Deze batterijen hebben niet alleen een lange levensduur, maar kunnen ook extra lang gebruikt worden. U kunt dus gerust uw hele woning stofzuigen voordat deze weer aan de lader moet. Uiteraard ontvangt u ook alle nodige accessoires bij de stofzuiger. Deze zijn zelfs geïntegreerd in de stofzuiger en daarmee heeft u eventuele extra mondstukken altijd binnen handbereik.

Het model is bovendien voorzien van een het RobustAir-systeem. Dat zorgt voor hoge reinigingsprestaties, waardoor u gemakkelijk en snel alle rommeltjes uit huis verwijdert. De elektrische borstel zorgt bovendien voor een grondige reiniging van alle vloersoorten.

U kunt nu een gratis Bosch snoerloze stofzuiger krijgen indien u kiest voor een Nuon energiecontract. Dit betreft een driejarig contract, waarbij u drie jaar lang geniet van vaste energietarieven. U kunt hier direct energie vergelijken voor de beste deal.

De voordelen van deze energie-actie

Wilt u wel graag een gratis Bosch snoerloze stofzuiger in huis ontvangen? Dan is dat natuurlijk al een voordeel op zich. Echter profiteert u ook nog van andere voordelen bij deze energiedeal. Zo profiteert u ook van vaste energietarieven, wat inhoudt dat de energieprijzen niet wijzigen gedurende de looptijd van het energiecontract. Ook heeft u standaard 14 dagen bedenktijd bij deze energiedeal, dus u kunt binnen uw herroepingstermijn altijd nog annuleren. Uiteraard ontvangt u de gratis Bosch snoerloze stofzuiger thuis, indien u voor deze deal kiest. U hoeft uw stofzuiger dus niet zelf op te halen.

Hoe bestel ik mijn gratis Bosch snoerloze stofzuiger?

Als u kiest voor een gratis Bosch snoerloze stofzuiger bij een Nuon energiecontract, ontvangt u deze nadat Nuon is gestart met het leveren van stroom en gas. U ontvangt een unieke vouchercode en daarmee kunt u uw gratis Bosch snoerloze stofzuiger in huis halen. Daarmee hoeft u uw apparaat dus niet zelf in de winkel op te halen, want PostNL of een andere postbezorger komt het gewoon bij u thuisbrengen. Wel zo gemakkelijk.

Belangrijke informatie bij deze energiedeal

Wilt u graag een gratis Bosch snoerloze stofzuiger in huis ontvangen? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden. Uiteraard zetten wij alle belangrijke informatie voor u op een rij:

  • U kunt uw energiekosten berekenen via ons handige vergelijkingssysteem. Hierbij is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis daarvan berekent het vergelijkingssysteem vervolgens uw jaarlijkse energiekosten;
  • De periode van het berekende bedrag en het uiteindelijke jaarbedrag kunnen van elkaar verschillen. Dit heeft namelijk ook te maken met uw daadwerkelijk energieverbruik aan het einde van het jaar. Uiteraard wordt dit verrekend op uw jaarafrekening. U kunt dan geld terugkrijgen, maar mogelijk moet u ook bijbetalen;
  • De energietarieven staan alleen vast gedurende de looptijd van het contract. Zodra uw contract afloopt, betaalt u weer variabele energietarieven. Uiteraard kunt u dan wel weer overstappen van energieleverancier voor een andere scherpe deal;
  • U dient minimaal 36 maanden klant te blijven bij Nuon. Kiest u er toch voor om eerder over te stappen? Dan moet u mogelijk een gedeelte van uw welkomstkorting terugbetalen;
  • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen eventueel profiteren van Nuon Exclusief of kunnen onze andere energie aanbiedingen bekijken;
  • Wilt u graag een korter energiecontract? Dan kan dat uiteraard ook. U kunt hier direct op zoek naar de goedkoopste energieleverancier.

Bekijk ook andere deals

Wij werken onafhankelijk van iedere energieleverancier! Daarom vinden wij het ook belangrijk dat u alle deals met elkaar vergelijkt. Daarmee voorkomt u onnodig hoge kosten en kunt u flink besparen op uw energierekening. Check daarom ook onze cashback energie deals en bekijk energie met welkomstcadeau. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u eenvoudig en snel berekenen welke deal het beste bij u past.

Maak een onafhankelijke energievergelijking

Wilt u graag energie vergelijken? Dan kunt u uiteraard onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u actueel wat uw kosten zijn. De goedkoopste energiemaatschappij staat uiteraard altijd bovenaan in ons vergelijkingssysteem. Daarmee stapt u altijd over naar de beste deal. Met een overstap kunt u tot wel 450 euro op jaarbasis besparen. Wacht daarom niet langer en stap ook over.

Plaats een reactie