Gratis cadeaukaart €75 bij Essent 1 jaar

Essent biedt nieuwe klanten een gratis cadeaukaart van de MediaMarkt ter waarde van €75 wanneer zij overstappen naar een variabel contract Groene Stroom & Gas met de duur van 12 maanden. Met deze cadeaukaart kunt u zelf een leuk cadeau aanschaffen bij de MediaMarkt dat is wel zo fijn. Een variabel tarief houd in dat deze tweemaal per jaar kunnen veranderen te weten op 1 januari en op 1 juli. Dit betekent dat uw voorschotbedrag aan Essent kan veranderen. Ter vergelijking: Bij een vast tarief betaalt u gedurende de overeenkomst hetzelfde voorschotbedrag.

Variabele tarieven gas en stroom stuk goedkoper geworden

Gelukkig zijn de variabele prijzen voor stroom en gas gedaald dus u hoeft zich geen zorgen te maken hierover. Een mooi bijkomend voordeel is ook dat u, mocht u kiezen voor deze aanbieding van Essent dat u gebruik maakt van Groene stroom waarmee u het milieu weer een handje helpt. Een exacte prijsberekening kunt u maken door uw huidige verbruik plus uw energieleverancier in te voeren.

Vergelijk alle energie aanbiedingen op EnergieVergelijking.nl

Bedenkt u zich na het afsluiten van dit Essent contract? Dan mag u uw aanmelding kosteloos schriftelijk of telefonisch annuleren binnen 14 dagen. Geen behoefte aan een cadeaukaart maar gaat u voor de hoogste welkomstkorting? Dan kunt op EnergieVergelijking.nl ook alle energie aanbiedingen vergelijken. Het hangt er maar net vanaf waar uw voorkeur naar uitgaat dus als u per maand minder wilt gaan betalen dan kunt u net zo lief alle energieleveranciers vergelijken en zodoende de goedkoopste energie aanbieding vinden voor uw adres.

Ga naar onze energievergelijker om deze aanbieding te vergelijken.

Plaats een reactie