Gratis Fitbit bij 1 jaar Groene Stroom & Gas via Essent

Wilt u graag overstappen naar een nieuwe energieleverancier? Profiteer dan van deze leuke welkomstactie van Essent! U krijgt nu namelijk een gratis Fitbit bij 1 jaar Groene Stroom & Gas via Essent. De Fitbit heeft een waarde van 159 euro. Daarnaast ontvangt u nog geheel gratis een BCC cadeaukaart ter waarde van 30 euro. Bent u nog geen klant bij Essent en kunt u inmiddels overstappen? Dan is dit wellicht een leuke deal.

Wat is een Fitbit?

Een Fitbit is een smartwatch. Het betreft de tweede versie van het model. Deze handige smartwatch beschikt over talloze apps waar u uw activiteiten en gezondheid mee kunt meten. Dat is natuurlijk bijzonder handig als u gaat sporten. Het scherm toont verder nog informatie over uw smartphone. Hierbij kunt u denken aan inkomende mails en andere berichten. Deze smartwatch werkt op zowel Android als iOS. Dat betekent dus ook dat u deze horloge aan kunt sluiten op een iPhone. Daarvoor is een speciale app beschikbaar. U bent dus niet per se gebonden aan de duurdere Apple Watch.

Voordelen van deze actie

Kiest u voor 1 jaar Groene Stroom & Gas via Essent? Dan profiteert u van meerdere voordelen. Uiteraard ontvangt u geheel gratis de Fitbit in huis, maar ook ontvangt u een BCC cadeaukaart. Hieronder volgen alle voordelen van deze actie:Gratis Fitbit bij 1 jaar Groene Stroom & Gas via Essent klein

 • 1 jaar Groene Stroom & Gas (duurzaam dus!);
 • Vaste energietarieven gedurende de looptijd van het contract;
 • U bent altijd op de hoogte van de kosten van stroom en gas;
 • Een gratis Fitbit smartwatch ter waarde van 159 euro;
 • Gratis BCC cadeaukaart ter waarde van 30 euro;
 • 14 dagen bedenktijd.

1 jaar Groene Stroom & Gas via Essent kunt u online afsluiten

Wilt u graag overstappen naar Essent met 1 jaar Groene Stroom & Gas? Dan kunt u dit contract gemakkelijk online afsluiten. Daarvoor kunt u onze handige energievergelijker raadplegen. U heeft de mogelijkheid om te filteren op verschillende energieleveranciers. Indien u wilt, kunt u dus ook filteren op Essent. Het is belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en verbruik in het vergelijkingssysteem invoert, zodat deze gemakkelijk kan berekenen welke aanbieder het voordeligste is. Uiteraard hebben wij het zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt: de goedkoopste energieleverancier staat bovenaan.

Houd rekening met deze voorwaarden

Wilt u profiteren van de actie: een gratis Fitbit bij 1 jaar Groene Stroom & Gas via Essent? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de spelregels. Zo moet u er onder andere rekening mee houden dat deze actie alleen geldt voor nieuwe klanten. Hieronder volgen de belangrijkste voorwaarden. Het is belangrijk dat u eveneens de website van Essent raadpleegt.

 • Zorg er altijd voor dat u uw verbruik en woonadres invoert. Op basis daarvan kan ons vergelijkingssysteem de jaarlijkse kosten berekenen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan;
 • Gedurende de looptijd van het contract (in dat geval een jaar), staan de energietarieven vast. Dat betekent dat deze dus niet wijzigen gedurende de looptijd van het contract;
 • U betaalt eenvoudig per automatische incasso. U hoeft dus zelf niet te denken om uw energierekening;
 • Uw gratis Fitbit wordt thuisbezorgd. Dat betekent dat u deze dus niet hoeft af te halen bij een winkel! Wel zo gemakkelijk;
 • Dit betreft een welkomstaanbieding. Dat betekent tegelijkertijd dus ook dat deze actie alleen geldig is voor nieuwe klanten. Helaas kunnen bestaande klanten hier dus geen aanspraak op maken.

Energie vergelijken en overstappen?

Wilt u graag energie vergelijken en overstappen? Maak dan gebruik van ons handige vergelijkingssysteem. Dat werkt erg eenvoudig. U voert gewoonweg uw verbruik + postcode en huisnummer in. Op basis daarvan berekent het vergelijkingssysteem welke aanbieder het voordeligste. Uw verbruik vindt u terug op uw meest recente jaarafrekening. Weet u uw verbruik vooralsnog niet? Dan kunt u ook een schatting maken met behulp van ons vergelijkingssysteem. Overstappen duurt slechts enkele minuten en daarmee kunt u flink veel geld besparen. U profiteert niet alleen van de gratis Fitbit, maar ook van een cadeaubon én scherpe tarieven. Wacht daarom niet langer en stap ook over.

Plaats een reactie