Gratis groene stroom en ook nog eens korting op je energierekening met Pure Energie

Wie wil dat nou niet? Gratis groene stroom en de kosten voor zijn energierekening verlagen. Aangezien groene stroom beter is voor ons milieu is de keuze voor een groene energieleverancier dan ook beter. En waar kun je dat beter doen dan bij Pure Energie? Als de focus op het verduurzamen van je huishouden ligt waarbij je een bijdrage kan doen door alleen 100% groene stroom te verbruiken dan zet je al een belangrijke stap voorwaarts.

100% groene stroom van Pure Energie en korting op de energierekening

Wanneer de keuze valt op Pure Energie dan mag je ook verwachten dat je groene energie geleverd krijgt dat is opgewekt in Nederland. Het mooie van hun energie producten is ook nog eens dat je zelf voor een gedeelte eigenaar word van een Nederlandse windmolen. Naast windmolens heeft Pure Energie ook eigen zonnepanelen verspreid over Nederland. Zij zijn niet voor niets al 3 keer uitgeroepen tot de meest groene energieleverancier van 2014, 2015 en 2016. Dat is een mooie prestatie die Pure Energie neergezet heeft.

Bij 1 jarig contract €30 korting

Pure Energie biedt nieuwe klanten die overstappen naar hun bij een 1 jarig contract 50 kWh groene stroom en een korting van €30 op de energierekening. Wist u wel dat u met 50 kWh 1 jaar lang kunt stofzuigen of 9 jaar lang zelfs uw iPhone kunt opladen? Met deze wetenschap kunt u dus veel gratis doen dankzij 50 kWh aan groene stroom. Uw besparing kan natuurlijk nog veel verder oplopen omdat uw huidige energietarief misschien wel veel hoger is en door over te stappen naar Pure Energie kunt u daar ook weer een paar tientjes per maand besparen op uw energietarief.

Maak elk jaar een energievergelijking en bespaar

Iedereen wil wel korting op zijn energierekening daarom is het ook aan te raden om elk jaar weer een energievergelijking te starten. Door dit herhaaldelijk te doen zult u altijd betalen voor de goedkoopste energie en u bespaart daardoor ieder jaar weer een paar honderd euro op uw energiekosten. Bekijk daarom snel de voordelige tarieven van Pure Energie en wie weet maakt u vandaag nog de overstap naar de groenste energieleverancier.

Plaats een reactie