Gratis Honeywell Lyric T6 thermostaat bij eenjarig Essent contract

Overweegt u om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier? Dan kunt u kiezen voor een eenjarig Groene Stroom & Gas Zeker energiecontract bij Essent. De energieleverancier geeft nu een gratis Honeywell Lyric T6 thermostaat, ter waarde van 149 euro, cadeau! Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten.

Honeywell Lyric T6 thermostaat

De Honeywell Lyric T6 thermostaat behoort tot de nieuwste generatie slimme thermostaten. Dit elegante model is mooi vormgegeven en ziet er daarmee ook goed uit op de muur. Deze slimme thermostaat is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. U kunt daarmee eenvoudig uw temperatuur in huis regelen én dat kan uiteraard ook via uw smartphone. Daarvoor is een gratis app beschikbaar. De Honey Honeywell Lyric T6 thermostaat is beschikbaar in de kleuren wit en zwart.

Voordelen van deze actie

Indien u kiest voor een gratis Honeywell Lyric T6 thermostaat bij een eenjarig Groene Stroom & Gas Zeker energiecontract bij Essent, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Groene stroom via Essent;
 • Vaste leveringstarieven gedurende de looptijd van dit contract;
 • U weet precies wat de kosten zijn voor gas en stroom;
 • Een gratis Honeywell Lyric T6 thermostaat;
 • 14 dagen bedenktijd.

Sluit uw energiecontract online af

Het is tegenwoordig bijzonder eenvoudig om een energiecontract af te sluiten. Daarvoor hoeft u niet langer telefonisch contact op te nemen met de energieleverancier. U kunt namelijk eenvoudig energie vergelijken en overstappen via Energievergelijking.nl. Geef bij voorkeur altijd aan wat uw energieverbruik + woonadres is, want op basis daarvan berekent het systeem uw jaarlijkse kosten. De goedkoopste energieleverancier, op basis van de ingevulde gegevens, staat altijd bovenaan. U hoeft dus niet te filteren: wel zo gemakkelijk.

Kiest u voor deze energiedeal? Houd hier rekening mee!

Kiest u voor een eenjarig Groene Stroom & Gas Zeker energiecontract bij Essent? Zorg er dan voor dat u rekening houdt met het volgende:

 • Maakt u gebruik van onze energievergelijker? Zorg er dan altijd voor dat u aangeeft wat uw verbruik + woonadres is. Zo krijgt u goede inzichten in de jaarlijkse kosten;
 • Kiest u voor een eenjarig Groene Stroom & Gas Zeker energiecontract bij Essent? Dan betaalt u via automatische incasso. U hoeft het bedrag dus niet iedere maand zelf over te boeken;
 • Tijdens de looptijd van dit energiecontract staan de kosten vast. Dat betekent dus dat u niet voor verrassingen komt te staan;
 • Controleer altijd de looptijd van uw huidige energiecontract. Daarmee voorkomt u dat u een overstapboete ontvangt van uw huidige energiemaatschappij;
 • U ontvangt de gratis Honeywell Lyric T6 thermostaat via de post in huis. U hoeft deze dus niet zelf op te halen;
 • Houd er rekening mee dat dit een welkomstactie is. Alleen nieuwe klanten kunnen daarmee profiteren van deze actiedeal. Bent u al klant bij Essent? Dan kunt u niet profiteren van deze actie.

Start direct met energie vergelijken!

Wilt u de Honeywell Lyric T6 thermostaat in huis halen? Dan kunt u energie vergelijken via onze energievergelijker. Dat is allesbehalve lastig: u voert simpelweg uw woonadres + verbruik in en op basis daarvan berekent het systeem welke energiemaatschappij het voordeligste is. Overstappen van energieleverancier duurt slechts enkele minuten.

Plaats een reactie