Gratis kluscadeaukaart t.w.v. 200 euro bij een driejarig Nuon energiecontract

Gratis kluscadeaukaart nuonWilt u uw woning op korte termijn eens flink aanpakken? Dan kan een gratis kluscadeaukaart ter waarde van 200 euro natuurlijk wel erg prettig zijn. U kunt deze ontvangen bij een driejarig energiecontract van Nuon. Raadpleeg onze energievergelijker en ga na of deze deal bij u past. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past.

Gratis kluscadeaukaart ter waarde van 200 euro bij Nuon

Een gratis kluscadeaukaart is natuurlijk ontzettend handig als u eventjes lekker wilt klussen in huis. Deze cadeaukaart kunt u besteden bij Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach. De cadeaukaart is bovendien twee jaar lang geldig en u hoeft het bedrag niet in een keer te besteden. Op die manier kunt u dus extra voordelig uw nieuwe gereedschap in huis halen voor de volgende klus. Dit is een van de vele Nuon aanbiedingen waar u uit kunt kiezen.

Driejarig energiecontract met vaste energietarieven

Als u kiest voor deze energiedeal kiest u voor een energiecontract met een looptijd van drie jaar. Gedurende de looptijd van uw energiecontract staan de energietarieven vast. Voor de aankomende periode hoeft u zich dus geen zorgen te maken over uw energiecontract.

Gratis kluscadeaukaart ontvangen?

Wilt u wel graag een gratis kluscadeaukaart ontvangen bij een Nuon energiecontract? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u gemakkelijk en snel welke deal het beste bij u past. Het kan dus zijn dat een Nuon-deal geschikt voor u is, maar het kan ook voorkomen dat een andere deal beter bij uw energieverbruik past. Via ons onafhankelijke vergelijkingssysteem kunt u dit gemakkelijk berekenen.

Gratis overstapservice

Als u zich heeft aangemeld voor een energiedeal kunt u nadien profiteren van de gratis overstapservice energie. Dat geldt uiteraard bij deze energie-actie met een gratis kluscadeaukaart, maar ook voor andere deals. De overstapservice energie zorgt ervoor dat uw oude contract voor u wordt opgezegd. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd stroom en gas geleverd krijgt en u bent ervan verzekerd dat u geen dubbele kosten betaalt voor uw energierekening.

Goed om te weten

Wilt u graag profiteren van deze energiedeal? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de onderstaande voorwaarden:

  • De periode van het bedrag in de energievergelijker kan afwijken van het bedrag van uw jaarafrekening. Immers wordt laatstgenoemde berekend op basis van uw daadwerkelijke energieverbruik;
  • U dient uw termijnbedragen te voldoen per automatische incasso;
  • Zowel de vaste als variabele leveringskosten staan vast gedurende de looptijd van uw contract. Echter kunnen netbeheerkosten, btw en overige overheidsheffingen nog wel tussentijds wijzigen;
  • Beschikt u momenteel nog over een contract bij een andere leverancier? Nuon wacht maximaal twee maanden met uw overstap. Daarmee wordt een eventuele overstapboete voorkomen;
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij Nuon? Dan kunt u niet profiteren van deze deal. Bekijk daarvoor de andere deals op onze website;
  • Kiest u liever voor een duurzaam energiecontract? Dan kunt u een van de andere Nuon Duurzaam deals bekijken.

Bekijk andere aanbiedingen

Er zijn ontzettend veel energieleveranciers in Nederland. Alle leveranciers willen graag nieuwe klanten aantrekken. Daarom bieden verscheidene leveranciers ook leuke aanbiedingen. Het kan daarom ook lonen om ook de andere energie aanbiedingen te bekijken. Een gratis kluscadeaukaart is interessant, maar er zijn natuurlijk nog meer deals waar u voor zou kunnen kiezen. Goed vergelijken loont altijd en alle deals vindt u uiteraard op onze website. Naast energie met welkomstcadeau kunt u ook kiezen voor cashback energie via onze website.

Altijd 14 dagen bedenktijd

Als u kiest voor een van deals, of dat nu een gratis kluscadeaukaart is of een andere deal, geniet u altijd van 14 dagen bedenktermijn. Heeft u zich aangemeld voor een deal, maar twijfelt u nadien toch? Dan hoeft dat geen probleem te vormen, want u kunt uw contract namelijk nog annuleren. Surf daarvoor naar de officiƫle website van de leverancier waar u uw contract heeft aangevraagd. Zorg er ook altijd voor dat u een bevestiging ontvangt van uw opzegging.

Energie vergelijken en overstappen

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? U kunt hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Overstappen is erg eenvoudig en duurt nooit langer dan vijf minuten. Toch kunt u in deze vijf minuten tot wel 450 euro op jaarbasis besparen. Wacht daarom niet langer en maak de overstap vandaag nog.