Gratis Kobo Forma e-reader bij een driejarig Essent energiecontract

Bent u op zoek naar een nieuwe energiemaatschappij en wilt u graag een leuk cadeau ontvangen? Ontvang nu een gratis Kobo Forma e-reader bij een driejarig Essent energiecontract. U ontvangt uw e-reader helemaal gratis in huis en bovendien geniet u van scherpe energietarieven. Uiteraard kunt u onze energievergelijker raadplegen en deals van Essent en andere energieleveranciers met elkaar vergelijken. Zorg er hierbij altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert voor de beste deal.

Een gratis Kobo Forma e-reader

Vindt u het leuk om op de bank te zitten en een aantal leuke e-books te lezen? Of gaat u graag op reis en wilt u dan allerlei prachtige boeken kunnen lezen? Dan is een gratis Kobo Forma e-reader natuurlijk erg interessant. Het betreft een zwart model met 8GB intern geheugen. Dat is meer dan voldoende voor e-books en daarmee kunt u ook eindeloos lezen. Met een gewicht van slechts 197 gram is het een erg licht toestel dat prettig in de hand ligt. U kunt nu de gratis Kobo Forma e-reader bij een driejarig Essent energiecontract. Uiteraard wordt deze bij u thuisbezorgd.

Unieke vouchercode

Klinkt een gratis Kobo Forma e-reader bij een driejarig Essent energiecontract u als muziek in de oren? Dan kunt u direct profiteren van deze deal. Zodra u uw energiecontract heeft aangevraagd, zult u op den duur een unieke vouchercode ontvangen. U krijgt deze zodra Essent is gestart met de levering van stroom en gas. Vaak ontvangt u de code zo’n vier tot zes weken nadat men is gestart met de levering. Uiteraard ontvangt u uw e-reader thuis. U hoeft dus niet zelf ergens op te halen bij een afhaalpunt. De postbezorger komt het gewoon bij u langs brengen: wel zo gemakkelijk.

Driejarige energiecontract met vaste tarieven

Een gratis Kobo Forma e-reader bij een driejarig Essent energiecontract ontvangen? Het betekent dus dat u minimaal 36 maanden klant moet blijven bij Essent. Als u onverhoopt toch eerder overstapt, betekent dit dat u mogelijk een gedeelte van de nieuwwaarde moet terugbetalen. Bovendien wordt een overstapboete in rekening gebracht als u te vroeg weer overstapt. Wel geniet u drie jaar lang van vaste energietarieven en komt u daarmee niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u zelf energie vergelijken en bekijken of deze deal bij u past. Er zijn ook kortere energiecontracten als u dat liever heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een eenjarige deal.

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Dit betreft een driejarige deal met vaste energietarieven. Uiteraard is dit echter niet de enige actie. Zo heeft Essent zelf ook nog een aantal andere welkomstcadeaus, maar zijn er natuurlijk ook andere energieleveranciers die leuke cadeaus bieden. Uiteraard kunt u daarom ook de andere energie aanbiedingen op onze website bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor energie met welkomstcadeau of cashback energie.

Hoe kan ik overstappen en waar moet ik op letten?

Een gratis Kobo Forma e-reader bij een driejarig Essent energiecontract ontvangen? Of wilt u profiteren van een andere deal? Overstappen van energieleverancier is gelukkig erg eenvoudig. Hiervoor kunt u hier uw energiekosten berekenen en kiezen voor de beste deal. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan. Het is in ieder geval belangrijk dat u rekening houdt met de onderstaande actievoorwaarden:

  • U ontvangt uw cadeau circa vier tot zes weken nadat de energieleverancier is gestart met de levering van stroom en gas;
  • U dient minimaal 36 maanden klant te blijven bij Essent als u wilt profiteren van deze deal. Toch liever een korter contract? Bekijk dan onze andere deals;
  • De energietarieven staan altijd vast gedurende de looptijd van het energiecontract. Echter zal dit wijzigen na de looptijd. U betaalt dan variabele energietarieven en u heeft dan weer de mogelijkheid om de overstap te maken;
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten van Essent kunnen dus niet profiteren van deze deal. Wel kunt u natuurlijk een van de andere deals bekijken.

Overstapservice

Een gratis Kobo Forma e-reader bij een driejarig Essent energiecontract ontvangen? Of kiest u toch voor een andere deal? Via onze website geniet u altijd van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat u alleen maar uw gegevens hoeft in te voeren en de rest wordt voor u geregeld. Vaak moet u nog wel uw meterstanden doorgeven, omdat u energieleverancier dit nodig heeft voor de vaststelling van de termijnbedragen. Bovendien wil uw oude energiemaatschappij u een eindafrekening sturen. Het kan dan zijn dat u geld terugkrijgt of moet bijbetalen. Uiteraard staat dit gespecificeerd op uw rekening.

100% onafhankelijk vergelijken

Als u overstapt via onze website, kunt u altijd 100% onafhankelijk vergelijken. U kunt dus niet alleen kiezen voor deals van Essent, maar ook zijn er talloze leuke andere aanbiedingen. Goed vergelijken is erg belangrijk en uiteraard bent u daarvoor op het juiste adres op onze website.

14 dagen bedenktermijn

Een gratis Kobo Forma e-reader bij een driejarig Essent energiecontract ontvangen? Of toch een andere deal? Consumenten hebben standaard 14 dagen bedenktermijn. Nadat u uw contract heeft aangevraagd, ontvangt u een bevestiging. Vanaf dat moment kunt u nog 14 dagen annuleren. Wilt u binnen die termijn afzien van uw nieuwe contract? Dan kan dat nog altijd. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Annuleren is altijd gratis.

Wilt u graag overstappen?

Overstappen van energiemaatschappij is gelukkig erg eenvoudig. U kunt namelijk profiteren van de gratis overstapservice en op basis van uw gegevens berekent u gemakkelijk welke aanbieder het beste bij u past. Hierbij heeft u keuze uit talloze leuke deals. Uiteraard kunt u zelf een energievergelijking maken. Stap over en bespaar tot wel 450 euro op jaarbasis.

Plaats een reactie