Gratis kofferset bij een driejarig Nuon energiecontract

Gratis kofferset bij driejarig Nuon energiecontractBent u op zoek naar een nieuwe energieleverancier en gaat u ook graag op reis? Kies dan voor deze gratis kofferset bij een driejarig Nuon energiecontract. Deze set heeft een nieuwwaarde van 300 euro en de twee koffers hebben een verschillend formaat. Voor elke reis heeft u daardoor een geschikte koffer.

Over deze gratis kofferset

Als u kiest voor deze energiedeal krijgt u een gratis kofferset van het merk Samsonite. De koffers van dit merk zijn erg licht in gewicht en zijn ook erg sterk. Aan de onderzijde zitten vier handige wielen die 360 graden kunnen draaien. Zo kunt u uw koffer altijd gemakkelijk meenemen in de trein, taxi of uiteraard naar de incheckbalie. Aan de bovenzijde zit nog een handige grip met een drukknop. U kunt de stang daarmee ook eenvoudig verstellen. Deze kofferset bestaat uit twee koffers met de formaten:

  • Koffer 68 cm: 68 x 49 x 28 cm;
  • Koffer 81 cm: 81 x 59 x 34 cm.

De voordelen van deze energiedeal

Een gratis kofferset bij een driejarig Nuon energiecontract ontvangen klinkt natuurlijk direct al erg aantrekkelijk. Immers krijgt u simpelweg een gunstig cadeau in huis. Als u vaak op reis gaat, en toe bent aan een kwalitatieve koffer, is dit een erg leuke energiedeal. Echter is dat niet het enige voordeel. Andere voordelen zijn namelijk: vaste leveringstarieven voor stroom en gas, 14 dagen bedenktijd, de overstap wordt voor u geregeld middels de gratis overstapservice én uiteraard geen verrassingen achteraf.

Vaste leveringstarieven bij een driejarig Nuon energiecontract

Als u kiest voor een driejarig Nuon energiecontract profiteert u altijd van vaste energietarieven. Dat houdt in dat de energietarieven niet wijzigen gedurende de looptijd van het energiecontract. U weet dus, gedurende drie jaar lang, precies wat u betaalt per kWh stroom en per m3 gas. Na een jaar zullen de energietarieven echter wel wijzigen naar variabele energietarieven. Vanaf dat moment kunt u echter ook weer overstappen naar een nieuwe energieleverancier of kunt u profiteren van een van de deals van Nuon Exclusief.

Hoe meld ik mij aan?

Wilt u graag kiezen voor deze energiedeal met een gratis kofferset? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel of deze deal bij u past. Indien u kiest voor Nuon wordt u doorverwezen naar hun website. Hier kunt u zelf uw cadeau uitzoeken. Hierbij kunt u niet alleen kiezen voor een gratis kofferset, maar ook voor diverse andere leuke cadeaus. U kunt cadeaus krijgen bij eenjarige en driejarige energiecontracten.

Gratis overstapservice

Via onze website kunt u altijd genieten van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat de overstap voor u geregeld wordt. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet zelf uw overstap te regelen. U hoeft dus uw oude energiecontract niet op te zeggen. U meldt zich aan én de rest wordt geregeld. Wel zo handig. Zeg maar vaarwel tegen de opzegbrieven!

Goed om te weten

Wilt u graag een gratis kofferset ontvangen bij een driejarig Nuon energiecontract? Dan is het wel belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden. Uiteraard zetten wij deze hieronder graag voor u in een overzicht:

  • De periode van het jaarbedrag in het prijsoverzicht kan afwijken van de daadwerkelijke kosten na een jaar. Immers wordt uw daadwerkelijk verbruik verrekend op uw jaarafrekening;
  • U betaalt uw maandelijkse termijnbedragen middels automatische incasso. Dat is een voorwaarde om aanspraak te kunnen maken op de gratis kofferset;
  • De variabele leveringskosten en vaste leveringskosten voor stroom en gas staan vast gedurende de looptijd van het contract. Echter kunnen overheidsheffingen en de netbeheerkosten niet vastgezet worden;
  • Beschikt u nog over een lopend energiecontract bij een andere energiemaatschappij en loopt deze binnen twee maanden af? Dan wacht Nuon nog maximaal twee maanden met uw overstap. Daarmee worden (eventuele) overstapboetes door voorkomen;
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij deze energiemaatschappij? Dan kunt u niet kiezen voor deze energiedeal. Wel kunt u de Nuon Exclusief acties bekijken indien u beschikt over een contact met onbepaalde looptijd of u kunt overstappen van energieleverancier. Uiteraard kunt u via onze website ook alle andere energieleveranciers vergelijken;
  • Lees alle (actie)voorwaarden eveneens door als u uw energiecontract afsluit. Deze ontvangt u op de mail als u zich aanmeldt. U heeft nog 14 dagen de tijd om dit uitgebreid door te nemen.

Bekijk ook de andere aanbiedingen

Er zijn nog talloze andere leuke energie aanbiedingen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u niet alleen kiezen voor deze gratis kofferset, maar ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gratis stofzuiger, een gratis Airfyer, diverse cadeaubonnen of een gratis iPad. Dat zijn allemaal energie met welkomstcadeau deals, maar er zijn ook diverse cashback energie deals waar u uit kunt kiezen. Uiteraard kunt u onafhankelijk vergelijken via onze website voor de beste deals.

Standaard 14 dagen bedenktijd

Als u als consument overstapt van energieleverancier heeft u standaard nog 14 dagen bedenktijd. Bedenkt u zich toch nog na uw overstap? Dan kunt u uw contractaanvraag, binnen deze termijn van 14 dagen, gratis annuleren via de officiële website van de energieleverancier. Dat kan helaas niet via onze website.

Energie vergelijken en overstappen?

Wilt u graag een gratis kofferset ontvangen? Of wilt u kiezen voor een andere deal van Nuon? Of misschien toch kiezen voor een andere energieleverancier? U kunt hier energie vergelijken en overstappen van energieleverancier. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan. Overstappen duurt nooit langer dan vijf minuutjes en het kan u een flinke besparing opleveren!

Plaats een reactie