Gratis Nest Thermostat E bij energiecontract van ENGIE

Gratis Nest Thermostat E bij energiecontract van ENGIEWilt u graag slim besparen? U kunt nu een gratis Nest Thermostat E ontvangen bij een energiecontract van ENGIE. Deze slimme thermostaat heeft een nieuwwaarde van 219 euro en zorgt gemiddeld voor een energiebesparing van 22 procent. Bovendien profiteert u bij dit contract vier jaar lang van vaste energietarieven. Wilt u graag nagaan of deze deal bij u past? Dan kunt u uw energiekosten berekenen en eventueel overstappen naar deze energieleverancier. Via ons onafhankelijk vergelijkingssysteem vergelijkt u ook alle andere beschikbare energieleveranciers.

Over de gratis Nest Thermostat E

De gratis Nest Thermostat E is een handige slimme thermostaat waarmee u energie kunt besparen. Als u nu kiest voor een vierjarig energiecontract bij ENGIE, kunt u een gratis Nest Thermostat E ontvangen. De Nest Thermostat E gebruikt u alleen wanneer u echt energie nodig heeft. Dit model onthoudt uw gewenste temperatuur, weet wanneer u thuiskomt en weet wanneer u wakker wordt. Daarnaast houdt het slimme apparaatje ook nog eens rekening met het weer, waardoor u op die manier een goede balans tussen comfort en energiebesparing kunt krijgen.

Bovendien weet de slimme thermostaat wanneer u wel of niet thuis bent. Er zijn namelijk ook bewegingssensoren verwerkt in het apparaatje. Ook aan de hand van de locatie van uw smartphone kan er gepeild worden of u wel of niet thuis bent. De thermostaat kan daardoor ook schakelen naar de Ecotemperatuur, waardoor u weer minder energie verbruikt. Op die manier wordt besparen een fluitje van een cent.

Gratis bijbehorende app

Er is ook een gratis bijbehorende app beschikbaar. Deze app is zowel beschikbaar voor iOS als Android. U kunt daarmee uw slimme thermostaat te allen tijde bedienen. Wilt u uw verwarming hoger of lager zetten op afstand? Dan kan dit met de eenvoudige app. Bovendien is er een slimme rookmelder en koolmonoxidemelder aanwezig en ook daarvan ontvangt u een notificatie op uw smartphone.

De voordelen van deze energiedeal

Indien u kiest voor de gratis Nest Thermostat E bij een ENGIE energiecontract, profiteert u van verscheidene voordelen. Voor het gemak zetten wij de voordelen voor u op een rij:

 • U ontvangt de gratis Nest Thermostat E in huis. U hoeft dit dus niet zelf ergens op te halen, maar de pakketbezorger komt simpelweg bij u langs;
 • Dit betreft een energiecontract met groene stroom;
 • De tarieven staan vast voor een periode van vier jaar. U hoeft zich dus vier jaar lang geen zorgen te maken over prijsstijgingen;
 • De overstap wordt voor u geregeld. U hoeft uw huidige energiecontract dus niet zelf op te zeggen;
 • Standaard 14 dagen bedenktijd nadat u uw energiecontract heeft afgesloten.

Wanneer ontvang ik mijn gratis Nest Thermostat E?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wanneer u uw gratis Nest Thermostat E ontvangt. Gelukkig ontvangt u deze niet pas aan het einde van uw energiecontract, maar ontvangt u deze al binnen vier tot zes weken nadat ENGIE is gestart met het leveren van stroom en gas. Daarvoor ontvangt u een unieke vouchercode, waarmee u uw slimme thermostaat kunt bestellen. Dit wordt uiteraard bij u thuisbezorgd, dus u hoeft u uw slimme apparaatje niet ergens op te halen. Wel zo handig.

Wat zit er in de verpakking?

De verpakking bevat de volgende onderdelen:

 • Nest Thermostat E;
 • Heat Link E;
 • Stroomadapter;
 • Afwerkingsplaat;
 • Schroeven;
 • Lasklemmen;
 • Snelstartgids;
 • Introductiegids;
 • Garantiebewijs.

Met behulp van de handleiding kunt u uw slimme thermostaat eenvoudig installeren. Wilt u het toch laten installeren? Dan kunt u daarvoor contact opnemen met de energieleverancier. Een monteur kan dit namelijk voor u doen. U kunt zelf informeren naar eventuele kosten.

Handig om te weten

Wilt u graag een gratis Nest Thermostat E bij een energiecontract van ENGIE ontvangen? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met alle (rand)voorwaarden van deze energieleverancier. Hieronder treft u een overzicht met de belangrijkste aandachtspunten.

 • Uiteraard kunt u de huidige energieprijzen berekenen in onze energievergelijker. Hierbij is het erg belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis daarvan berekent u uw geschatte jaarlijkse kosten;
 • Kiest u voor deze energiedeal? Dan moet u verplicht betalen middels automatische incasso;
 • De energietarieven staan vast gedurende de looptijd van het contract. Echter kunnen andere kosten nog wel wijzigen gedurende de looptijd. Hierbij kunt u denken aan netbeheerkosten of belastingen. Daar heeft de energieleverancier immers geen invloed op;
 • Heeft u nog een energiecontract bij een andere energieleverancier? Dan wacht ENGIE eerst totdat dit contract verlopen is. Daarmee voorkomt u een overstapboete;
 • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen onze andere energie aanbiedingen bekijken;
 • Wilt u liever voor een korter energiecontract kiezen? Dan kunt u uiteraard onze andere energie deals bekijken. Er zijn ook voldoende eenjarige deals met leuke cadeaus of kortingen. De keuze is reuze.

Bekijk alle energie aanbiedingen voor de beste deals

Via onze website kunt u natuurlijk onafhankelijk vergelijken. Daarom vinden wij het ook zo belangrijk dat u verschillende deals bekijkt. Raadpleeg gerust onze energievergelijker voor alle huidige energie aanbiedingen. U kunt kiezen uit cashback energie, maar ook kunt u kiezen voor energie met welkomstcadeau. In het geval van cashback energie ontvangt u een kortingsbedrag op uw jaarafrekening. Dat volgt dus verderop in het jaar pas. Het cadeau ontvangt u, zoals u hierboven kunt lezen, al eerder. Uiteraard kunt u zelf de keuze maken.

Gratis overstapservice

Wilt u graag overstappen van energieleverancier via Energievergelijking.nl? Dan profiteert u altijd van onze gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat u uw huidige energiecontract niet zelf hoeft u te zeggen. Dit wordt namelijk voor u gedaan middels de geheel gratis overstapservice. Uw meterstanden doorgeven moet u vaak nog wel zelf doen, mits u al beschikt over een slimme meter. De meterstanden zijn nodig voor uw eindafrekening via uw oude energieleverancier en voor de vaststelling van de termijnbedragen bij uw energieleverancier. Dat kan deze ENGIE-deal zijn, maar misschien is er ook een andere aanbieder die beter bij u past.

Energie vergelijken via Energievergelijking.nl – onafhankelijk en vrijblijvend

Wilt u graag energie vergelijken voor de beste deal? Dan kunt u natuurlijk ons vergelijkingssysteem vrijblijvend raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u alle energiemaatschappijen vergelijken via onze website. Hier vindt u dus niet alleen deals van ENGIE met de gratis Nest Thermostat E, maar ook kunt u deals van andere energieleveranciers vergelijken. Voor het gemak zetten wij de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan. Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier is daarmee erg eenvoudig. Wacht daarom niet langer en stap ook over.

Plaats een reactie