Gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij een Essent energiecontract ontvangen?

Gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij een Essent energiecontractBent u op zoek naar een nieuw energiecontract en wilt u ook graag uw woning beter beveiligen? Ontvang nu een gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij een Essent energiecontract. Daarmee weet u zeker dat uw woning in orde is en krijgt u een notificatie op uw smartphone zodra er sprake is van inbraak, brand, waterschade én koolmonoxidevergiftiging. Raadpleeg onze energievergelijker en ga na of deze energiedeal bij u past. Houd er rekening mee dat dit een driejarig energiecontract is, dus indien u wilt profiteren van deze deal dient u minimaal 36 maanden klanten te blijven bij Essent.

Wat is WoonVeilig Alarmsysteem?

Het WoonVeilig Alarmsysteem is een eigen product van Essent. Met behulp van deze beveiligingsset gaat u altijd met een gerust hart van huis, want thuis weet u dat alles in orde is. De verschillende onderdelen van het systeem worden continu gecontroleerd, dus als de batterijen op zijn dan krijgt u daar simpelweg bericht van.

Het WoonVeilig Alarmsysteem is een draadloos alles-in-1 alarmsysteem met verschillende slimme tools om uw woning te beschermen. Als u graag wilt, kunt u het systeem nog verder uitbreiden met camera’s en rookmelders.

Bij dit pakket geniet u van de volgende voordelen:

 • Direct notificaties via uw smartphone per sms of e-mail;
 • Automatische software- en beveiligingsupdates;
 • 24/7 systeemcontroles;
 • Binnen 30 minuten te installeren, zonder daarvoor in de muur te boren;
 • Notificaties in het geval van storingen of en bij een lage batterijspanning;
 • Online bestuurbaar met de app van WoonVeilig.

U kunt nu een gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij een Essent energiecontract krijgen. Uiteraard kunt u onze energievergelijker raadplegen en kijken naar energie aanbiedingen van Essent. Mogelijk is deze deal wel iets voor u. Via Energievergelijking vergelijkt u onafhankelijk én daarom vergelijkt u ook direct alle andere energieleveranciers in het overzicht.

Extra diensten voor het WoonVeilig Alarmsysteem

Als u kiest voor het WoonVeilig Alarmsysteem, krijgt u ook nog eens uw eerste maand de volledige WoonVeilig Beveiligingsdienst cadeau. U kunt de app namelijk nog uitbreiden met verschillende opties als u kiest voor het maandelijkse abonnement. Daarvoor betaalt u 8,95 euro en profiteert u van de volgende voordelen:

 • U en al uw huisgenoten kunnen de app bedienen (bij de gratis versie kan maar een persoon de app bedienen);
 • In het geval van lage batterijspanning of een storing ontvangt u een notificatie (dit is uitgeschakeld bij de gratis versie);
 • U en uw huisgenoten ontvangen een sms én worden gebeld als er actie ondernomen moet worden.

De voordelen van deze energieactie

Het WoonVeilig Alarmsysteem kost normaal gesproken 299 euro, maar krijgt u bij dit energiecontract nu helemaal gratis. Dat is natuurlijk al een voordeel op zich. Daarnaast geniet u ook nog eens drie jaar lang van vaste energietarieven. Indien u kiest voor een gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij een Essent energiecontract, heeft u ook nog eens 14 dagen bedenktermijn. Bedenkt u zich nadien toch nog? Dan kunt u uw energiecontract nog binnen deze termijn annuleren. Als laatste voordeel krijgt u dit pakket ook nog een thuisbezorgd. U hoeft het dus niet ergens op te halen.

Wanneer ontvang ik mijn gratis WoonVeilig Alarmsysteem?

Indien u kiest voor een gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij een Essent energiecontract, ontvangt u uw beveiligingspakket zo’n vier tot zes weken nadat Essent is gestart met het leveren van stroom en gas. U krijgt een unieke vouchercode, waarmee u uw set kunt bestellen. Zodra u deze code invoert op de website, duurt het vaak nog zo’n zeven dagen voordat u het pakket ontvangt. Vervolgens kunt u het pakket uiteraard zelf eenvoudig installeren in uw woning. Dat neemt maximaal 30 minuten van uw tijd in beslag. Uiteraard ontvangt u een uitgebreide handleiding bij de set.

Goed om te weten

Wilt u graag profiteren van een gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij een Essent energiecontract? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende voorwaarden die passen bij dit energiecontract. Voor het gemak zetten wij de belangrijkste punten voor u op een rij:

 • Met behulp van de gratis energievergelijker kunt u eenvoudig en snel uw energiekosten berekenen. Hierbij is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis daarvan berekent u of deze deal ook bij u past;
 • U dient zowel stroom als gas af te nemen bij Essent, indien u graag wilt profiteren van deze deal. Heeft u thuis stadsverwarming of woont u in een energieneutrale woning? Dan kunt u niet profiteren van deze energiedeal. Wel kunt u dit pakket natuurlijk los kopen voor 299 euro;
 • De energietarieven staan vast gedurende de looptijd van het contract. Na de contractperiode worden de vaste energietarieven omgezet naar variabele energietarieven;
 • U dient minimaal 36 maanden klant te blijven bij Essent. Stapt u toch eerder over? Dan moet u mogelijk een gedeelte van de nieuwwaarde van het systeem terugbetalen;
 • Het berekende bedrag kan afwijken in de energievergelijker kan afwijken van uw uiteindelijke jaarafrekening, omdat u aan het einde van het jaar pas weet wat u daadwerkelijk heeft verbruikt;
 • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten van Essent kunnen overstappen van energieleverancier voor een andere leuke energiedeal. Uiteraard kan dat via onze website;
 • Kiest u toch liever voor een korter energiecontract? Via onze energievergelijker kunt u direct op zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij. Vergelijken is altijd onafhankelijk en gratis.

Toch liever kiezen voor een andere deal?

Essent is natuurlijk niet de enige energieleverancier die leuke deals aanbiedt. Er zijn ook nog talloze andere energieleveranciers met leuke deals. Het is dan ook raadzaam om ook onze andere energie aanbiedingen te bekijken. Zo kunt u nu ook kiezen voor Philips Hue bij Eneco, maar kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een gratis Bosch snoerloze stofzuiger bij een Nuon energiecontract. Meer deals bekijken? Navigeer naar onze cashback energie deals of bekijk andere energie met welkomstcadeau deals.

Gratis overstapservice energie

Of u nu kiest voor een gratis WoonVeilig Alarmsysteem bij een Essent energiecontract of een andere energiedeal: via onze website profiteert u altijd van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat u alleen maar uw gegevens hoeft achter te laten en de rest wordt voor u geregeld. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen opzegbrieven te schrijven! Uw nieuwe energieleverancier zegt het oude contract namelijk voor u op. Soms moet u nog wel uw meterstanden doorgeven. Indien dat het geval is, ontvangt u daarvan uiteraard bericht van uw energieleverancier. Dit is namelijk nodig voor een correcte eindafrekening en voor de vaststelling van de termijnbedragen via uw nieuwe energieleverancier.

Onafhankelijk energie vergelijken via Energievergelijking.nl

Wilt u graag onafhankelijk en vrijblijvend energie vergelijken? Dan bent u bij Energievergelijking.nl aan het juiste adres. Als u een energievergelijking maakt, is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis van deze gegevens berekent u eenvoudig en snel wie de goedkoopste energieleverancier is. Uiteraard zetten wij de goedkoopste aanbieder altijd bovenaan. Met een overstap kunt u soms tot wel 450 euro besparen én dat is natuurlijk bijzonder veel geld. Wacht daarom niet langer en stap ook over van energiemaatschappij.

Plaats een reactie