Groene stroom en gas van Oxxio plus €185 cashback

Groene stroom en gas van Oxxio plus €185 cashback ontvangen? Check dan eerst even de aanbieding. Als u besluit om gebruik te maken van hun actie aanbieding dan is controleren altijd verstandig. Wat zijn de voorwaarden bijvoorbeeld en voor wie geldt deze aanbieding? Ten eerste geldt deze actie voor nieuwe klanten. Dus bent u al klant van Oxxio? Dan kunt u verder kijken naar andere energie aanbiedingen.

Wat zijn de voorwaarden bij dit contract?

Laten we aannemen dat u een nieuwe klant zou zijn van Oxxio. Wat zijn dus de voorwaarden? U moet het afgelopen jaar geen klant zijn geweest bijvoorbeeld. Zij bieden u in dat geval één jaar lang groene stroom en gas tegen een lage prijs. De cashback ontvangt u aan het einde van het jaar. Maar blijkt dat u meer heeft verbruikt? Dan kunnen zij dit bedrag verrekenen, als daar iets van overblijft wordt dit aan u uitgekeerd.

Groene stroom en gas van Oxxio plus €185 cashback

Is het verbruik niet anders dan normaal? Dan kunt u €185 tegemoet zien op uw rekening als uw termijn bijna verloopt. U gaat namelijk een éénjarig contract met ze aan, dus die moet u wel eerst uitzitten. In dat jaar zal uw tarief voor energie en gas ook niet stijgen want het is een vast tarief. En dat is wel zo fijn want zo komt u niet voor nare verrassingen te staan. Groene stroom en gas geleverd krijgen is beter voor het klimaat.

Check de goedkoopste tarieven voor uw energie en gas

Wilt u zeker zijn van de beste en de goedkoopste tarieven? Dan zit u met het maken van een energievergelijking altijd goed. Want zo kunt u berekenen of Oxxio de goedkoopste energieleverancier blijkt te zijn. Het kan ook voorkomen dat een andere energieleverancier net iets goedkoper is.

Vergelijk altijd alle energie aanbiedingen voordat u overstapt

Daarom is energie vergelijken ook zo handig. Wilt u helemaal nergens aan vastzitten dan kunt u kiezen voor een variabel tarief, dat houdt dan ook in dat u het contract per maand kunt opzeggen. Het contract dat de meeste rust biedt is toch wel een vast energiecontract. En dan met name die van één jaar. Dit is ideaal als u graag elk jaar uw energiekosten vergelijkt.

Wij brengen deze actie aanbieding onder de aandacht maar door deze te vergelijken met andere actie’s vindt u de beste deal. De energievergelijker verlangt een aantal gegevens zoals uw postcode en verbruik. Daarop zoekt de vergelijker razendsnel naar de beste aanbiedingen. Bent u niet geheel zeker van uw zaak? Wacht gewoon dan even. Zodra u uw keuze heeft gemaakt is overstappen zo gedaan.