Kan ik bij jullie de energiekosten van alle aanbieders berekenen?

Ja,  met onze energievergelijker kunt u alle energiekosten van alle aanbieders berekenen. Wij zijn onafhankelijk en vergelijken alle energieleveranciers. In onze energievergelijker ziet u de energieprijzen per kwh en de gasprijzen per m3. Daarbij tonen we u ook alle andere energiekosten. Bijvoorbeeld energiebelasting, vastrechtkosten, variabele en vaste tarieven.

Energie aanbiedingen genoeg maar welke is de beste?

Omdat de energieaanbieders ook regelmatig nieuwe energie aanbiedingen plaatsen nemen we deze ook direct mee in onze energievergelijker. U ziet dus niet alleen wat de energiekosten per maand en per jaar zijn. Zie hoeveel korting u krijgt en wat u tot slot van rekening moet betalen. De getoonde prijzen op EnergieVergelijking.nl zijn all-in prijzen zo krijgt u inzichtelijk wat u bij de volgende energieleverancier aan energiekosten per maand gaat betalen.

Dure versus goedkope aanbiedingen

We zoeken naar de beste en voordeligste aanbiedingen. Er staan ook duurdere energie aanbiedingen tussen. Dit is bedoeld om het verschil aan te duiden. Legt u de kosten uit de energievergelijker naast de kosten die u nu betaalt? Dan is het verschil erg duidelijk. Op basis daarvan kunt u een beslissing maken.

Het goedkoopste energiecontract vinden

Wij helpen u het goedkoopste energiecontract te vinden. Vergelijk zolang mogelijk alle kosten. Het overstappen gebeurt wanneer u daar klaar voor bent. Niet omdat wij zeggen dat het moet. U moet namelijk niets. Bekijk alles met een objectieve blik. Stel u krijgt een leuk cadeau aangeboden vraag u dan af of het loont. Wat betaalt u nu per jaar? En wat gaat u betalen bij een nieuwe energieleverancier? Het verschil laat u zien of het cadeau lonend is. Waarschijnlijk niet want het cadeau moet ook bekostigd worden.

Korting op uw voorschotbedrag

Een korting in geld is waar de meesten voor gaan. Achteraf bijvoorbeeld €250 op uw bankrekening ontvangen. Dat is toch wel fijn. Het cadeau is natuurlijk leuk, maar u betaalt het cadeau zelf. We willen de maandelijkse kosten verlagen. Daarom is het kiezen van een welkomstkorting ideaal. Vaak is de welkomstkorting al verwerkt in het nieuwe voorschotbedrag. Het scheelt dan een paar honderd euro in dat jaar.

Vraag u zelf dus af wat u het liefste heeft. Een lager voorschotbedrag of een cadeau? Door alle energiekosten van alle aanbieders te berekenen vindt u het antwoord. En de keuze ligt altijd bij u en niet bij een ander. Klaar om te beginnen met energiekosten vergelijken? Via EnergieVergelijking.nl vindt u altijd de voordeligste aanbiedingen.

Plaats een reactie