Kassa

Radar is een consumentenprogramma van tv-zender AVROTROS en wordt elke week uitgezonden op maandag op NPO 1.  Radar behandeld elke week verschillende actualiteiten die van belang zijn voor consumenten. Zij laten hun kritische oog vallen op zaken die voor de consument van belang zijn. Het programma word gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Ook is er Radar Radio die elke zaterdag word uitgezonden tussen 15:00 en 16:00 op NPO Radio 1.

De bekende warme of koude douche van Radar

Er worden in beide programma’s tips gegevens over allerlei zaken van tips tot het invullen van je belastingaangifte tot aan voedselverspilling. Ook bekend van Radar is de koude of de warme douche die elke weekend word uitgereikt aan een bedrijf. Ook is er een Testpanel die 2 keer per maand hun mening uitbrengen over producten en diensten. Hiervoor kunnen online vragenlijsten ingevuld worden. De resultaten ervan worden in de tv-uitzending gebruikt. Aanmelden hiervoor is gratis en het Testpanel heeft al ruim 100.000 leden.

Meldt u aan op het forum van Radar als lid

Het Forum van Radar word ook drukbezocht door consumenten en kunnen zij vragen of klachten achterlaten. Hierop word dan ook veelvuldig gereageerd door mede forum leden. Wekelijks word het nieuwsarchief van Radar aangevuld met nieuwtjes over allerlei zaken. Wanneer u op zoek bent naar informatie over een bepaald onderwerp kunt u de website van Radar raadplegen. Radar waarschuwt namelijk ook vaak voor malafide praktijken. Zo kunt u in veel gevallen bekijken wat uw rechten zijn in een zaak. Zoals wanneer een concert word afgelast of hoe verwijderd u groene aanslag? De onderwerpen zijn dus divers en uitgebreid waarmee u al een eind op weg word geholpen.

Energie vergelijken Radar Kassa

Programma’s zoals Radar en Kassa hebben in het verleden ook online energievergelijkers besproken. Meer en meer mensen die online energie vergelijken en daarvoor ook het forum van oa Kassa en Radar raadplegen maken hierdoor een betere keuze als het gaat om het kiezen van de beste energieleverancier. Energievergelijking.nl is voorstander hiervan en raadt u dan ook aan om meer informatie te vinden over energie vergelijken radar of het forum van Kassa.

Plaats een reactie