Korting van €250 bij Nuon 1 jaar?

Korting van €250 bij Nuon 1 jaar?Wilt ook een korting van €250 bij Nuon 1 jaar? Controleer dan de aanbieding eens. Wie weet is dit dé aanbieding waarmee u gaat besparen. Velen denken door de verhoogde energiekosten in 2019 dat kiezen voor een driejarig contract verstandig is. Toch is dit niet zo. Het meest voordelige en de verstandigste keuze is nog altijd een 1 jarig contract. Zo gaat u nooit een te lange verplichting aan en kunt u bijtijds weer overstappen. We brengen deze aanbieding onder uw aandacht. Is deze voordelig genoeg? Dan kunt u overstappen. Is deze niet voordeliger? Kijk dan gerust even verder.

Check het geschatte maandbedrag goed!

Bekijk goed wat er bij geschat maandbedrag staat, is deze voor u te hoog? Zoek dan nog meer energie aanbiedingen. De energiekosten in 2019 zullen flink hoger uitvallen. Allerlei verhogingen drijven de kosten op. De leveringsprijzen zijn hoger, maar ook de heffingen zijn hoger geworden. Op jaarbasis zullen we gauw zo’n 250 tot 300 extra gaan betalen. Daarom zoeken we ook naar een goedkopere energieleverancier. Alleen als de aanbieding u echt voordeel oplevert kunt u overstappen.

Wat kunt u zelf doen aan besparing?

Als u niet teveel wilt betalen dan is het zaak om uw verbruik aan te pakken. Vaker een warme trui aantrekken en uw verwarming 2 graden lager zetten levert u voordeel op. Per graad zijn we enkele tientjes goedkoper uit namelijk. Dus laten we zeggen €80 per graad per jaar. Dan scheelt dit u op 2 graden lager al €160 per jaar. U zult het echt niet koud hebben met een temperatuur rond de 20 graden. Denk ook goed na over uw douche gewoonten. Een snelle douche levert u ook kubieke meters besparing aan gas op.

Gasverbruik permanent verlagen

Alleen op gas zult u dan €200 per jaar kunnen besparen. Huishoudens zullen huiveren als de jaarafrekening van 2019 zich aandient. Gelukkig duurt de winter ongeveer 3 maanden. Dus we hoeven de verwarming niet het hele jaar aan te zetten. De zomer van 2018 heeft lang geduurd. Tot aan eind oktober hadden we te maken met zeer uitzonderlijke temperaturen. Dat betekende dat we de verwarming ook pas later hoefden te gebruiken.

Korting van €250 bij Nuon 1 jaar? Of even verder zoeken?

Dus gaat u voor de korting van €250 bij Nuon 1 jaar? Of wilt u later beslissen over een nieuwe energieleverancier? Overstappen kan uiteraard als uw energiecontract bijna verloopt. Dit betekent niet dat u heel snel moet beslissen. U mag gerust langer nadenken over uw beslissing. U weet in ieder geval dankzij een energievergelijking wat er verkrijgbaar is.

 

 

Plaats een reactie