Kringloopenergie 3 jaar Nederlandse groene stroom

onafhankelijke energievergelijkerKringloopenergie behoort tot HVC Nederlands grootste afvalverwerkingsbedrijf. HVC recyclet afval maar haalt ook het afval bij de mensen thuis op. Zo wordt het afval verwerkt en een onderdeel daarvan zetten zij weer om in groene energie.

Afval wordt verwerkt tot elektriciteit

Kringloopenergie dus, zo wordt er gebruik gemaakt van biomassa dat in hun afvalenergie centrale omgezet word naar energie. Ook wordt dezelfde energie gebruikt om te verwarmen denk hierbij aan zwembaden of woningen. Hierbij wordt dus het gebruik van fossiele brandstoffen tot nul gebracht. Via een warmtenet komt het de huizen en bedrijven binnen.

Kringloopenergie levert 100% Nederlandse groene stroom

Participeren in overige projecten doet HVC ook want zij bezitten een aandelenpakket van 10% in windpark Gemini. Dus leveren zij tevens windenergie die ongeveer 78.000 huishoudens in hun energiebehoefte kan voorzien. De groene stroom van Kringloopenergie is dus puur Hollands en dat is goed voor ons percentage aan duurzame energie. Om u een voorbeeld te geven wat u kwijt zou zijn mocht u overwegen over te stappen naar Kringloopenergie houden we 3500 kWh en 1500 m3 gas aan. Dan zou u ongeveer €136 per maand kwijt zijn voor uw energiekosten.

Nederlandse groene stroom vergelijken op EnergieVergelijking.nl

Vergelijk de aanbieding van Kringloopenergie met de overige energieleveranciers en bereken snel of deze aanbieding bij u en uw wensen past. Onze Energievergelijker laat u zien welke energieleveranciers groene stroom uit Nederland leveren. Pas uw energievergelijking daarop aan en de goedkoopste energieleverancier met groene stroom uit Nederland staat meteen bovenaan.