Leon zeewolde

leonzeewoldeWilt u graag overstappen naar de energieleverancier LEON Zeewolde? Op deze pagina leest u alles over deze energieleverancier: energieoplossingen, contactgegevens, tarieven en meer. Wilt u de tarieven van LEON Zeewolde vergelijken? Maak dan gebruik van onze vergelijkingstool.

Leon energy informatie

[child_pages more=”Lees meer” use_custom_title=”custom_cc_title” orderby=”title” order=”ASC” hide_excerpt=”true” list=”true” cols=”2″]

Over LEON Zeewolde

LEON Zeewolde is opgericht om de Zeewoldenaren te voorzien van lokaal opgewekte energie. Het energiebedrijf wil er graag voor zorgen dat heel Zeewolde wordt voorzien van groene stroom.

LEON staat voor Lokaal Energie OpwekkingsNetwerk. Het verwijst dan ook naar de behoefte om de plaats zelf te voorzien van energie. Op die manier kunnen de transportkosten zoveel mogelijk worden beperkt. U hoeft echter niet te wonen in de regio Zeewolde. Ook daarbuiten levert deze onderneming energie.

Wilt u weten of dit bedrijf ook levert in uw regio? Maak dan gebruik van onze energievergelijker.

Actuele tarieven van LEON Zeewolde

Bent u benieuwd naar de actuele tarieven van deze onderneming? Dan kunt u energie vergelijken met behulp van onze vergelijkingstool. Het bedrijf levert standaard een aantal pakketten. Bij het standaard energiepakket heeft u keuze tussen een variabel energiecontract voor onbepaalde tijd of het LEON Groene Daler-pakket. Laatstgenoemde is een driejarig contract, waarbij de tarieven ieder jaar met vijf procent dalen. De gastarieven blijven daarentegen gedurende de contractperiode gelijk.

Ook kunt u kiezen voor een huur- en kooppakket via deze energieleverancier. Bij een huurpakket kunt u zonnepanelen kopen met een energiecontract met een vaste looptijd van vijf jaar. De energietarieven zullen jaarlijks stijgen met een procent.

Indien u kiest voor het kooppakket, koopt u zonnepanelen via LEON Zeewolde. Het energiecontract loopt drie jaar lang door, maar is tussentijds wel opzegbaar. Als u tussendoor wilt overstappen, hoeft u alleen nog maar de zonnepanelen te voldoen aan deze energieleverancier. U betaalt dus geen overstapboete.

Benieuwd naar de actuele tarieven? Bekijk dan direct de huidige tarieven van deze energieleverancier:

Welkomstkortingen en –aanbiedingen bij Leon Zeewolde

Via de handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk kijken of er momenteel welkomstaanbiedingen en –kortingen beschikbaar zijn. Filter op ‘LEON Zeewolde’ om alleen resultaten van deze energieleverancier te filteren.

Duurzame energieoplossingen

LEON Zeewolde levert momenteel uitsluitend energie dat wordt opgewekt uit zonne-energie. Een groot gedeelte van de klanten wekt bovendien haar eigen stroom op middels de zonnepanelen.

Enkel- en dubbeltarief

Indien u thuis beschikt over een dubbele meter, wordt er gerekend met twee tarieven: het normaaltarief en het daltarief. Het normaaltarief geldt op doordeweekse dagen van 07.00 tot 23.00 uur. In de overige tijd, in het weekend en tijdens feestdagen rekent men het daltarief. In sommige provincies (Noord-Brabant en Limburg) gaat het daltarief al eerder in: namelijk om 21.00 uur.

Slimme meter

De slimme meter is het apparaatje dat de analoge meter moet vervangen. In 2020 moeten alle huishoudens zijn voorzien van een slimme meter. Het grote voordeel daarvan is, is dat de energieleverancier de meterstanden op afstand kan uitlezen. Indien u een slimme meter heeft, wordt deze iedere maand uitgelezen.

Teruglevering via zonnepanelen

LEON Zeewolde staat natuurlijk erg bekend om haar levering van zonnepanelen. Het bedrijf heeft dan ook een goede terugleveringsregeling. De energie die u te veel produceert, wordt namelijk afgetrokken van uw verbruik. Dat staat ook wel bekend als de salderingsregeling.

Slimme thermostaat

Deze energieleverancier heeft geen eigen slimme thermostaat op de markt gebracht. Wel kunt u een universele slimme thermostaat kopen. Deze kunt u bestellen via onder andere Coolblue. Deze goed aangeschreven webshop heeft een overzichtelijke pagina met de top 10 slimme thermostaten van dit moment. Ook als u overstapt naar een nieuwe energieleverancier, kunt u de universele slimme thermostaat natuurlijk meenemen.

Betaalmethoden

Op basis van uw verbruik zal LEON Energie een inschatting maken. U betaalt iedere maand dan een termijnbedrag aan de energieleverancier. Tijdens uw jaar- of eindafrekening wordt dit verrekend met het daadwerkelijke verbruik. Het kan zijn dat u moet bijbetalen, maar het kan ook voorkomen dat u geld terugkrijgt. De betalingen worden geïncasseerd middels automatische incasso. U heeft echter ook de mogelijkheid om op factuur te betalen. Daarvoor kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

Meterstanden doorgeven bij LEON Zeewolde

Heeft u bericht ontvangen van LEON Zeewolde dat u uw meterstanden moet doorgeven? Dan kunt u deze eenvoudig doorgeven via de mail. Stuur uw meterstanden, inclusief uw meterkaartnummer, door naar info@leonzeewolde.nl

Beschikt u over een slimme meter? Dan kan LEON Zeewolde de meterstanden op afstand uitlezen. Dan hoeft u uw meterstanden dus ook niet zelf door te geven.

Wilt u uw contract opzeggen?

Wilt u uw contract bij LEON Zeewolde opzeggen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Houd er echter rekening mee dat u in principe niet uw contract hoeft op te zeggen, indien u overstapt naar een nieuwe energieleverancier. Middels de overstapservice zal uw nieuwe energieleverancier dat namelijk voor u regelen. Dat is gelukkig erg gemakkelijk geregeld.

Opzegtermijn

U heeft standaard een opzegtermijn van 30 dagen. Indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd, kunt u uw contract op ieder moment opzegt. Zegt u uw contract op als u nog een bepaalde looptijd heeft? Dan brengt deze energieleverancier 100 euro in rekening als overstapboete.

Overstappen met een boete

LEON Zeewolde neemt nooit overstapboetes over. U kunt daarom het beste pas overstappen naar deze energieleverancier op het moment dat u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd.

Wilt u weten welke energieleveranciers uw overstapboete wel overnemen? Bekijk dan ons handige overzicht.

Hoe kan ik overstappen?

Overstappen is met onze energievergelijker een fluitje van een cent. U hoeft namelijk alleen maar uw postcode, huisnummer en verbruik in te voeren. Op basis daarvan kan de rekentool gemakkelijk een gepersonaliseerd overzicht bieden. Optioneel kunt u nog gebruikmaken van de verschillende filters. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op duurzaamheid, type contract of vast of variabel tarief. Tot slot kunt u nog filteren op bepaalde aanbieders. Wilt u bijvoorbeeld alleen energiecontract van LEON Zeewolde bekijken? Dan kunt u deze energieleverancier gemakkelijk selecteren. Als u een geschikt energiecontract hebt gevonden, hoeft u alleen nog maar te klikken op ‘aanvragen’. Vervolgens kunt u uw gegevens invoeren. Vanaf dat punt heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn. Ook moet u nog rekening houden met 30 dagen opzegtermijn van uw vorige energieleverancier.

Gratis overstapservice

De gratis overstapservice is ontzettend handig: het staat garant voor zorgeloos overstappen. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet uw oude energiecontract op te zeggen. Dat doet uw nieuwe energieleverancier namelijk voor u. Beide energieleveranciers gaan vervolgens bekijken wanneer uw nieuwe contract ingaat. Zo weet u zeker dat u nooit dubbel betaalt. U wordt door uw nieuwe energiemaatschappij ervan op de hoogte gesteld wanneer het nieuwe contract ingaat.

Beide energieleveranciers vragen nog om de meterstanden, mits u thuis een slimme meter heeft. De meterstanden zijn namelijk nodig voor de eindafrekening via de oude leverancier én voor de vaststelling van de termijnbedragen bij de nieuwe leverancier. Indien u beschikt over een slimme meter, kunnen de beide energieleveranciers dit op afstand uitlezen.

Waarborgsom voor risicoklanten

Het is onbekend of LEON Zeewolde een waarborgsom rekent voor risicoklanten. Zodra hier meer informatie over bekend is, zullen wij deze pagina updaten. Wilt u graag weten welke energieleveranciers leveren zonder waarborgsom? Bekijk dan ons handige overzicht.

Hoe kan ik LEON Zeewolde bereiken?

U kunt het bedrijf gemakkelijk bereiken via hun contactpagina of via het e-mailadres info@leonzeewolde.nl. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen met de energieleverancier. Het bedrijf is beperkt bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur. In het weekenden kunt u het bedrijf niet bereiken. Telefonisch kunt u hen bereiken via het nummer 036 – 522 0650 (lokaal tarief).

De contactgegevens van het bedrijf zijn als volgt:

LEON Zeewolde
Postadres
: Zonnehoven 13, 3893 CA Zeewolde
Telefoonnummer: 036 – 522 0650 (werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur)
E-mailadres: info@leonzeewolde.nl

Vragen en/of opmerkingen?

Heeft u nog overige vragen en/of opmerkingen over deze onderneming? Of wilt u graag iets vragen of onze website of over diensten? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur uw vragen en/of opmerkingen bij voorkeur zo specifiek mogelijk door. Dan kunnen we u zo goed mogelijk helpen. U kunt ook onderaan deze pagina een reactie achterlaten. Die reactie is openbaar: ook andere bezoekers kunnen uw reactie zien en hebben de mogelijkheid om te reageren.

Vergelijk Leon Zeewolde met andere energieleveranciers

[child_pages siblings=”true” show_current_page=”false” orderby=”title” order=”ASC” list=”true” cols=”2″]

Hieronder heeft u tevens nog de mogelijkheid om deze energieleverancier te beoordelen! Laat ook uw stem achter!

Plaats een reactie