McDrives van McDonald’s krijgen snelladers van Nuon

McDonald’s is een samenwerking aangegaan met Nuon. Nuon gaat de komende drie jaar snelladers plaatsen bij alle wegrestaurants. Het zal gaan om circa 175 snelladers. Nog voordat 2019 zich aandient wil Nuon al drie snellaadpalen plaatsen. Bezoekers met een elektrische auto kunnen tijdens een bezoekje aan McDonalds hun auto opladen. De elektrische auto kan binnen dertig minuten opgeladen zijn.

Groene energie van Nuon voor laadpalen McDonalds

De laadpalen van Nuon worden voorzien van groene energie. Daarmee wordt Nuon een concurrent voor Fastned die momenteel 69 laadpalen beheerd. Voor consumenten die veel op de weg zitten is het een uitkomst. McDonalds zit namelijk op heel veel plaatsen. Ook wordt er gekeken naar de toename van elektrische auto’s. En zal Nuon hiermee tevens gaan concurreren met Allego die laadpalen heeft kunnen plaatsen bij de Van der Valk restaurants.

Aantal laadpalen neemt toe

Maar ook de provincies zitten niet stil, zij willen elektrisch rijden ook aantrekkelijker maken. Zo krijgt Gelderland er 4500 laadpalen bij. Allego zal in dit geval de plaatsing van de laadpalen verzorgen. De insteek van Nuon is om aan de vraag te kunnen voldoen. Zij hebben in ieder geval niet een concurrerende intentie. Er zijn namelijk ook voldoende elektrische rijders die moeite hebben om hun auto te kunnen laden. Er is niet altijd plaats, en de publieke opladers zijn veelal bezet.

Nuon mikt op ander publiek met snelladers

Het verschil ligt hem in de capaciteit van de laders. Allego en Fastned bieden namelijk snelladers die ultra snel laden. De capaciteit van deze super laadpalen ligt op 175 kW. De laadpalen van Nuon bij de wegrestaurants hebben een vermogen van 50 kW. Het laden duurt bij McDonalds dus iets langer, maar in de tussentijd kan de eigenaar een bakje koffie nuttigen.

Tarieven vergelijken op EnergieVergelijking.nl

Klant van Nuon? Of interesse in hun tarieven? Start dan eens met een prijsberekening op onze website. Vind binnen enkele seconden de goedkoopste energieleverancier! Dit hoeft niet pers├ę Nuon te zijn, want er zijn ontzettend veel andere aanbieders. Aan de hand van uw verbruik en postcode kan dit net zo goed een andere leverancier zijn.

 

 

6.6/10 - (114 stemmen)

Plaats een reactie